facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS

"Bij PLUS Blaak zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Rehobothplein 1, 3281 XV Numansdorp
Telefoonnummer: +31186651281
Stad: Numansdorp
Route: Rehobothplein 1
Postcode: 3281 XV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Klaaswaal, PLUS Putten online, Prijzen PLUS, PLUS Gommers online bestellen, PLUS boodschappenlijst, PLUS online, PLUS Wetzels online bestellen, PLUS assortiment
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Numansdorp Albert Heijn Numansdorp 334 meter Net met scannen duidelijk iets fout gegaan, 1 saucijzenbroodje gescand ipv 2, werd aa...
Recensies
Van vriendelijk personeel naar redelijk asociaal personeel. Een oudere dame van 80 wordt als een stuk vuil behandeld aan de scankassa. Ze vroeg om hulp, omdat een product niet gescand was, en werd redelijk grof afgebekt door een medewerkster. Medewerkster nummer twee dacht dat nog eens lichtjes over te doen en toen deze mevrouw de deur uitliep werd ze door de "dames" uitgelachen. Ik mag hopen dat deze onverlaten zelf zo oud worden, en dan wel netjes worden behandeld als ze een vraag hebben. Voor mij is het een reden om niet meer hier te komen. Heb ik deze mevrouw ook aangeraden.
Mooie ruime winkel met groot assortiment. Lagen in de haven . Makkelijk aan te lopen
Deze Plus supermarkt onderscheid zich van andere supermarkten door het gastvrije en vriendelijke personeel . Deze supermarkt heeft een groot aanbod van lokale producten. En natuurlijk is het een ook Plus zoals je gewend bent. Goed aanbod van huismerken en A merken .
Goed assortiment plezierig personeel
Goede nette winkel, breed assortiment, vriendelijk, behulpzaam en personeel.
Is een fijne winkel met vriendelijk personeel. Dat je erop feestdagen niet moet komen eigenlijk in geenene supermarkt
Een van de vele supermarkten die net als andere ketens variaties van elkaar zijn. Je kan er net als bij de andere ketens terecht voor al je dagelijkse boodschappen, dus niets mis mee. Ik ben niet zo een prijsvergelijker dus daar kan ik weinig over zeggen.
Ruim opgezette supermarkt waardoor je zelfs bij drukte niet boven op elkaar staat. Winkel met vriendelijk personeel.
Fijne Plus. Vriendelijk personeel
Het bekende assortiment van de Plus. Lekker eten voor een goede prijs. Parkeerruimte voldoende voor de deur en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid