facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Huisman

PLUS Huisman

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Huisman. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Carstensdijk 164, 7916 RC Elim, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31528351239
Stad: Elim
Route: Carstensdijk 164
Postcode: 7916 RC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Elim Facebook, PLUS huismerk bier, PLUS Openingstijden, Openingstijden Plus Hollandscheveld, PLUS nieuwsbrief, g'woon huismerk, PLUS nieuwleusen online, PLUS inloggen
Recensies
Leuke winkel in een gezellig dorp. Ruim assortiment en prijzen zijn oké
Hele fijne supermarkt waar je super geholpen wordt.
Zeer vriendelijk personeel. Fijne winkel
Vriendelijke winkel met een goed assortiment
Klein maar vriendelijk personeel
Winkel met gezellige sfeer en vriendelijke medewerkers
Doe we weekelijks onze boodschappen ons kent ons Net personeel en vriendelijk En alle producten aanwezig
Op brood bij de broodafdeling staan op sommige broden geen ingrediënten. Voor mij niet handig met een hevige soja allergie.
Goed opgezette winkel zoals je dat alleen bij franchisers meemaakt. Duidelijk hart voor de zaak. Goede kwaliteit producten en heel vriendelijk personeel.
Prima supermarkt. Fijn dat ie zondag een extra uur open is ivm andere supermarkten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid