facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Hooijschuur

PLUS Hooijschuur
Adres: Molenlaan 14, 1795 AM De Cocksdorp, Nederland
Telefoonnummer: 0222 316 426
Staat: Noord-Holland
District: Texel
Stad: De Cocksdorp
Route: Molenlaan
Huisnummer: 14
Postcode: 1795 AM


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 10:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Hooijschuur PLUS Hooijschuur 7 meter Glutenvrije boodschappen doen bij PLUS op Texel? Dat kan! Ze hebben bij het vers broo...
Recensies
Dit is een prima, ruime en bovenal schone supermarkt althans in mei 2021 met voldoende parkeergelegenheid. Elke week zijn er zeker wel mooie aanbiedingen en je kunt hier ook producten kopen afkomstig van Texel. Alleen, er moet wel betaald worden om voor de deur te parkeren.
Men moet nog veel leren over klantvriendelijkheid in deze Plus. Mensen met je en jij aanspreken terwijl ik niet samen met deze mensen op school heb gezeten. We mijn man en ik hebben samen 20 jaar bij Albert Heijn gewerkt, dus weten van het reilen en zeilen in een supermarkt voldoende af over hoe je met klanten moet omgaan. Hoe dit team met klanten omgaat is echt beneden alle peil. Wij komen hier echt nóóit weer.
Prima supermarkt,nnAlleen jammer dat ik vanochtend voor een dichte deur stond, terwijl op google en op plus.nl staat dat ze gewoon open zijn.
Nette, overzichtelijke winkel met veel producten.nOp een logische manier ingedeeld, alles goed op voorraad, mooie Texelse producten.nVriendelijk personeel, ruim parkeergelegenheidnHier kan de Plus in mijn eigen dorp een voorbeeld aan nemen.nDeze Plus zou ik heel graag in Mijn eigen dorp zien.
Mooie winkel, goed assortiment en vriendelijk personeel, alles keurig en schoon. Prima parkeerplaats aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid