facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Hans Bogaerts

PLUS Hans Bogaerts

Info

Welkom bij PLUS Hans Bogaerts
Wij gaan voor gezelligheid, service en klanttevredenheid in onze winkel.
Graag tot ziens,
"het PLUS Hans Bogaerts team"

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.

Label

Welkom bij PLUS Hans Bogaerts
Wij staan elke dag voor u klaar om van uw dagelijkse boodschappen
een bijzondere ervaring te maken.
Klantvriendelijkheid en service staan bij ons
hoog in het vaandel.
Wij ontmoeten u dan ook graag in onze winkel.
Met vriendelijke groet,
Het gehele PLUS Hans Bogaerts Team



"Welkom bij PLUS Klaas Neels. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: J.A. Tiggelmanstraat 2A, 3271 SG Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186 441 020
Stad: Mijnsheerenland
Route: J.A. Tiggelmanstraat 2A
Postcode: 3271 SG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: plus mijnsheerenland openingstijden, plus numansdorp, plus klaaswaal, plus folder, plus mijnsheerenland vacatures, winkel plus, plus mijnsheerenland nieuwbouw, plus supermarkt
Recensies
Mooie en schone supermarkt. Wel duur en de vernieuwing met vooral scankassa's vind ik geen verbetering. Het wordt er vooral onpersoonlijk door. Misschien makkelijk voor de eigenaar maar het personeel is uiteindelijk de dupe. Voor mij een reden om minder te komen.
Sinds de eigenaar is veranderd helaas veel lege schappen en producten die op zijn. Voorbeeld zalmfilet op 5 april niet als vers in de koeling en als diepvries ook op.
Goede winkel met zeer aardige werknemers. De laatste tijd gaat er weleens wat mis met acties die nationaal worden uitgegeven maar lokaal niet plaatsvinden of worden gehanteerd. Ook bij online bestellen kunnen acties niet goed worden doorgegeven en uitgevoerd door de lokale supermarkten de laatste tijd, let hier goed op! Artikel uit je eerder gekochte lijstje kunnen verdwijnen ondanks dat het lokaal wel beschikbaar is.
Prima Plus. Jammer dat gemeente HW er zo'n zooi van maakt Komt goed zullen we maar zeggen.
Winkel ligt vrij diep in de woonwijk. Winkel is vrij nieuw en ziet er keurig uit. Hebben ook zelfscanners, maar deze moet je nog wel bij een kassa inleveren en niet in een rek. In principe sta je dan nog steeds in de rij... Niet elk personeelslid schooljeugd is even vriendelijk en straalt uit dat zij de dienst uit maakt.
Nieuwe eigenaar. Tot nu toe niets veranderd behalve personeel.
Gemakkelijks buurt supermarkt met redelijk assortiment. Parkeerplaats niet echt ruim maar altijd wel een plekje te vinden.
Genoeg aanbod en de medewerkers zijn vriendelijk. Helaas is de zelfscan kassa daar niet van toegevoegde waarde. Er staat altijd een lange rij en loopt niet vlot door, waardoor je beter de boodschappen op de band kan leggen. Als je de fout weer hebt gemaakt om een zelfscanner te pakken, netjes in de lange rij staat te wachten; helpt de andere kassamedewerker die kan bijspringen de achterste in de rij als eerste, aangezien dat een bekende was. Scoor je geen punten mee!
Mooie winkel goede service goed geholpen mijn vrouw zit in een rolstoel en werd goed geholpen
Het assortiment bloemen MOET verbeterd worden! Ik heb hier laatst een email over gestuurd.Vorige zaterdag witte rozen gekocht €5.- voor een vriendin, na 3 dagen weer een verlepte bos.Treurig,ook anderen hadden klachten over jullie bloemen.Ik koop geen bloemen meer bij jullie, weg gegooid geld!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid