facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Halsteren

PLUS Halsteren

Info

De Facebook-pagina van de PLUS in Halsteren!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Halsteren. Goed eten, daar houden we van. Bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Dorpsstraat 75-77, 4661 HN Halsteren
Telefoonnummer: +31164683271
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 75-77
Postcode: 4661 HN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: plus halsteren openingstijden, plus halsteren helicopter, plus halsteren facebook, lidl halsteren, plus halsteren folder, ah halsteren, plus grinwis openingstijden, openingstijden lidl halsteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Halsteren PLUS Halsteren 22 meter Vaak zie ik mensen die pakken zonder tangetje de verse broodjes. Soms raken ze per on...
Albert Heijn Albert Heijn 201 meter Voor het eerst geweest, dus even wennen
Lidl Lidl 803 meter Echt gaaf dat je tijdens je boodschappen, je auto of fiets helemaal groen kunt oplade...
Lidl Lidl 838 meter Fijne winkel lekker ruim .En leuk personeel. En er werd een dame niet lekker die wer...
Recensies
In deze winkel loop je de kans verschrikkelijk te kakken worden gezet. Ik was vanmorgen met mijn 4 kinderen om boodschappen iedereen met 4 kinderen weet hoe druk dat is. En had een zelfscan. Bij de steekproef bleek dat er iets niet klopte en we wat vergeten waren, waarop mijn oudste zei O mam ik ben de appels vergeten. Tsja vervelend kan gebeuren, wij laden onze boodschappen twv €140 uit op de kassa band en afrekenen maar. Het meisje achter de kassa maakte al steeds oogcontact met het meisje wat de steekproef bij ons had gedaan. Net of je je dan nog even rotter moet gaan voelen. Toen wij afgerekend hadden kwam het meisje die de steekproef had gedaan weer naar ons toe om te vertellen op een nogal belerende toon dat we de volgende keer wel ff heel goed moesten opletten. En ook tegen mijn kinderen. Ik ben hun ouder dus als er zo iets gebeurd wat niet eens met opzet is gedaan ben ik de aangewezen persoon mijn kinderen dat nog een keer te vertellen; goed opletten dat je alles scant… niet een snotneus van 16 die denkt dat ze de wereld al kennen want daar ben ik niet van gediend. We werden tijdens de waarschuwing dat we de volgende keer op moesten letten verteld dat we appels en wafels vergeten waren. De rest van de winkel kon het aanschouwen. Dat was een fantastisch gevoel kan ik je vertellen. Iedereen met kinderen weet hoe moeilijk het soms kan zijn om met kinderen om boodschappen te gaan. Ik had er 4 bij en als je je boodschappen gedaan hebt valt er meestal weer een last van je af. Dit uitje naar de supermarkt was niet voor herhaling vatbaar. Ik kwam hier al jaren. Lange tijd niet geweest, dit was onze eerste keer weer. Het was in ieder geval de eerste en laatste keer voor ons. Ik geef mijn €140 liever ergens anders uit als je op deze manier zo te kakken word gezet!!! Bedankt he plus halsteren voor dit fijne gevoel!!
Heel goeie super markt is wel wat achter uitgegaan met voor gaande jaren en slecht kwaliteit fruit
Vandaag 26-11-2022, boodschappen gedaan bij deze supermarkt was ik per ongeluk vergeten een krat Hertog Jan te scannen, ik had al op bevestigen gedrukt op het scanapparaat, toen ik daar achter kwam, en kon niet meer terug om de krat alsnog te scannen, en heb de medewerkster daarop geattendeerd. Door die medewerkster werd ik naar een kassa gedirigeerd om de boodschappen opnieuw te laten scannen bij de kassa. Na het afrekenen bij de kassa moest ik wachten op de manager, die mij vermanend toesprak, alsof ik de krat wilde stelen! U begrijpt wel hoe ik mij op dat moment voelde, ik schaamde me dood. Dit is de laatste keer dat ik hier boodschappen gedaan heb. Schandalig hoe jullie klanten behandelen!
Grote supermarkt en prettig boodschappen doen. Zeker aangezien er bijna atlijd genoeg parkeerplaatsen zijn.
Prima winkel & vriendelijk personeel
Prachtige winkel met goede prijs/ kwaliteit verhouding
De ligging van de winkel is niet super, maar het aanbod en de prijzen zijn prima
Vond het super kom er altijd een Heleen fijne winkel
Mooie en fijne winkel. Aardig personeel en veel keus. Was wel even zoeken waar je moest parkeren als je via de Dorpstraat voorbij rijdt gaat het parkeerterrein bevindt zich aan de achterkant.
Goede winkel. Aardig personeel! Wat wel raar is als je met een zak met kleingeld Aankomt zegt het personeel aan de kassa "dan moet u in de avond een afspraak maken" verder geen op of aanmerkingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid