facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Haagen

PLUS Haagen

Info

Welkom bij PLUS Supermarkt Lith. Aandacht, Kwaliteit, Lokaal, en verantwoord vinden wij belangrijk. PLUS is dè servicesupermarkt van Nederland!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Kwakkenbos. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Mgr. Bekkersstraat 11, 5397 EJ Lith (plaats)
Telefoonnummer: +31412481481
Stad: Lith
Route: Mgr. Bekkersstraat 11
Postcode: 5397 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Lith Openingstijden, PLUS Retail, PLUS sintboek, Waarom bij de plus werken, PLUS vacatures hoofdkantoor, Werken bij PLUS inloggen, Gouden spinner plus, PLUS spaaractie
Recensies
Ondanks dat het een kleine winkel is kan ik dagelijks weer voor een verrassende maaltijd slagen.. de keuze is groot genoeg en nu ook zelfs met zelfscan boodschappen doen
Goede supermarkt. Redelijk rustig en gemoedelijk. Je kan er fatsoenlijk lopen. En bij deze supermarkt vaak 2 kassa.s open.
1 ster is nog teveel voor deze winkel, nauwelijks personeel, wat er loppt is te lui om iets te doen, altijd maar 1 kassa open, en het gaat allemaal wel zo traag want de dames achter de kassa kletsen liever dan dat ze werken, daarbij is de winkel ook nog schandalig duur en oud en smerig
Ik mocht nog naar binnen terwijl ze bijna gingen sluiten 27 april Lekkere lente bollen en ontbijt drank van Melk kan maakte mijn lunch compleet Ga zo door
Zeer onbekwaam en traag personeel.
Jongere werknemers waren aardig en behulpzaam maar een oudere medewerker, Katja, achter de balie had de term "klantvriendelijkheid" absoluut niet begrepen. Ik voelde mij als klant beledigd en al helemaal niet welkom.
Alles is er wat je verwacht van een dorp supermarkt, wel een béétje dure super. Voor de veganist/vegetarier is aanbod zeer beperkt. Aanbiedingen niet altijd aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Desinfection for hands is great service
Zo juist geprobeerd om wat actie artikelen te scoren. Kom bij de kassa blijkt er een maximum op actie artikelen te zitten. Staat in de folder zeggen ze dan. Ik was met 2 personen en mocht maximaal 5 trays met cola light meenemen. Nee je mag wel vijf keer de winkel in om er 25 mee te nemen. Bedankt Haagen maar ik ben er helemaal klaar mee met dat kneuterige geedragvan jullie Plus ik bedoel min winkel. Erg onvriendelijk en een nooit meer kom terug actie. Ik kom hier in ieder geval nooit meer terug en zal heel veel negatieve reklame voor jullie maken.
'verse' broodjes zijn altijd taai alsof het al heel lang ligt en de diepvriesproducten zitten veelal onder het ijs vriesbrand. Ook al paar keer gehad dat een product uit hun vriezer vacuum verpakt compleet uitgedroogd was na opwarming volgens instructies. Er gaat hier iets niet helemaal goed.
Fijn dat er in het dorp nog een supermarkt is maar ik overweeg toch mijn boodschappen voortaan ergens anders te doen want klantvriendelijk zijn ze niet meer. Zojuist twee verpakte Milner kaas gekocht, niet gezien of niet opgelet dat het 30+ kaas is en ik dat dus niet lust. Binnen 5 minuten terug aan de kassa maar mag niet geruild worden ondanks dat het luchtdicht verpakt is. Vers mag niet geruild worden....... Nu bedankt Plus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid