facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Giel Smits De Meern

PLUS Giel Smits De Meern

Info

Wij willen onze klanten verrassen met verse producten, uitstekende kwaliteit en excellente service tegen de laagst mogelijke prijs.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Stefan Blom. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Molenpolder 116-118, 3453 NZ De Meern
Telefoonnummer: 030 241 4841
Stad: De Meern
Route: Molenpolder 116-118
Postcode: 3453 NZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Plus folder, Jumbo Culemborg, Openingstijden AH Culemborg, Openingstijden Lidl Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AH De Meern AH De Meern 2 km Deze week zijn er meer zelfscankassa's bijgekomen. Op de oude plaats van de zelfscank...
Albert Heijn De Meern Albert Heijn De Meern 2 km Deze week zijn er meer zelfscankassa's bijgekomen. Op de oude plaats van de zelfscank...
Jumbo De Meern Jumbo De Meern 2 km Prima supermarkt met royale paden. Logische indeling. Vertrouwde Jumbokwaliteit. Zelf...
Recensies
Vandaag een product gekocht wat over datum bleek te zijn… nu last van voedselvergiftiging. Walgelijke winkel, het product ligt zelfs nog in de schappen, allemaal over datum.. ik ga hier meteen een melding van maken.
2x binnen een maand een product gekocht die over datum is! Eerst vis die twee dagen over datum was ziek geworden en vandaag rosbief die een dag over datum is. Gebeld met de service balie waarbij geen excuses wordt aangeboden maar ik kan het komen omruilen...totaal geen empathie waardoor ik maar boos heb opgehangen. Gezien dhr Stefan Blom ook niet reageert op de google reviews bevestigd dit ook het beeld hoe wordt omgegaan met klachten.
Ruim opgezette winkel, totaalaanbod en wel redelijk netjes! Medewerkers groeten niet snel maar wel vriendelijk. Voor de slijterij 4/5 minuten gewacht totdat er een medewerker aankwam, dat kan beter! Winkel oogt verder erg fris en is leuk aangekleed tot 2.0. Parkeerplaats onder het filiaal is ideaal. Algemeen een fijne ervaring en voorraad van de producten is goed.
De enige supermarkt waarbij ik mij genoodzaakt voel om overal de verval datum strict op te controleren. En ja ik kom bijna altijd wel producten tegen die al meerdere dagen over de datum zijn, zelfs bij vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden en de 'verse' smoothies. De zelfscan is wel perfect, de medewerkers zijn vaak erg vriendelijk en ook hou ik erg van de variatie van de import producten. Helaas geeft de verval datum situatie mij een wat onveilig gevoel, komop Stefan, jij kan dit beter!
Wat een wonderlijke Plus winkel is dit, bij binnenkomst staan er 11 mensen te wachten voor de servicebalie. In de vakken waar producten in de aanbieding waren viel ik o van verbazing, ik kwam bij de kassa aan met een pakje roomboter uit de reclame, echter de boter is nog 3 !!! ja echt waar nog 3 dagen houdbaar. Nog iets unieks bij mijn normale ... Plus winkel koop ik wekelijks Plus beschuit dat scheelt enorm in de kosten vergeleken met bolletje, deze Plus winkel verkoopt alleen Bolletje beschuit. Bij de kassa vroeg ik hebben jullie een manager, deze was er dus niet er was geen een leidinggevende in deze winkel aanwezig die mijn vraag kon beantwoorden.
Prima buurtsuper. Brood is altijd een uitstekend product bij Plus.
Kwaliteit dendert achteruit. Producten over datum, uit assortiment of weer op andere plek, personeel geen flauw benul, prijzen die de lucht in schieten, tijd voor alternatieven ...
Enorm grote supermarkt met veel kant en klare en verse producten voor meeneemlunch.
Iets meer dan alleen een supermarkt. En ook een invalide wc topp
In de corona crisis hebben ze woekerwinsten gemaakt, toen de andere winkels dicht waren en nu hebben we een andere crisis, gooien ze de prijzen gigantisch omhoog, dat het onbetaalbaar wordt. Wees eens wat socialer Plus en verdeel die woekerwinsten onder de klanten, zodat die weer een beetje normaal boodschappen kunnen doen. Verder keurige, goede winkel en leuk en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid