facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Dennis van Moorsel

PLUS Dennis van Moorsel

Info

Plus supermarkt dennis van Moorsel

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Dennis van Moorsel. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Parallelweg 1B, 6023 BA Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31495499019
Stad: Budel-Schoot
Route: Parallelweg 1B
Postcode: 6023 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS supermarkt, Plus Budel folder, Jumbo Budel
Recensies
vandaag weer geweest. gaan hier bijna weekelijks voor +-300 euro boodschappen doen. vandaag 1Flesje Conimex vergeten te scannen op een boodschappen kar van 200euro.Alles op de band moeten zetten of dat ik niet nog meer "gestolen had!" Toen ik mijn ongenoegen hier over uit drukte zei die achter de kassa,Je kunt wel zeuren hier over.Doe is normaal manman?Knulletje van miss. begin 20??Ik had een bon van 5euro leeg goed zegt tie.Dat is er al af?Ik zeg,Hoe dan?Je hebt dat bonnetje niet gescand!!.Moest hij nog iemand anders bij roepen omdat weer te controleren Prima,kan gebeuren.Maar blijf beleefd tegen vooral ouderen.En uw klanten.Zeker als je zelf nog niet weet wat je doet! Maar.Mij/ons gaan ze hier nooit meer zien.Jammer.Maar DIT zijn geen manieren!!
Helaas is de supermarkt in ons dorp, niet meer wat hij was. Groente oud en vaker al bedorven. Weinig personeel, waarvan sommige zeer behulpzaam en meeste *schoolgaande* hulpkrachten. Lijkt elke keer meer op verdienmodel ipv service supermarkt. Jammer. Ik ga nu naar het volgende dorp [Jumbo] met heel behulpzaam em voldoende en vriendelijk personeel en zeker betere qualiteit.
Hele fijne, ruime winkel met goed assortiment. Enige minpunt is de zelfscankassa waar je iedere keer gecontroleerd wordt. De tijdwinst is weg.
Jezus, ik was opzoek naar de ballenbak!!! Die hebben ze niet zei de kleuterleiding. zeer goedkope indeling en ja te veel kinderen
Volgens de folder was er een actie op de ice tea, in de winkel was deze natuurlijk op en ik moest maar wat anders kopen, nee meneer meer kan ik niet voor u betekenen
Goede supermarkt grote parking pluspunt! Maar net zo duur als alle andere supermarkten
Ruim opgezette supermarkt met groot assortiment. Van Bloemen tot vers gebak en lekkere maaltijden. Voldoende parkeerplaatsen.
Altijd zeer tevreden geweest .ook bij de vorige eigenaar waar ik toen gewerkt heb .mis het werk wel
Prachtige winkel. Ruime parkeergelegenheid. Groot assortiment. Vriendelijk personeel.
Wij halen hier onze boodschappen als we iets nodig hebben en eens per week bestellen wij online, en worden de boodschappen gebracht. Prima supermarkt met ruim aanbod, redelijke prijzen en vriendelijk personeel. Wij blijven hier naartoe gaan en bestellen. Is overigens geheel rolstoeltoegankelijk en GPK plekken voor de deur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid