facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Dee Putten

PLUS Dee Putten

Info

De fam. Dee en onze 150 medewerkers wensen
u veel (online) winkel plezier.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Wilmink Putten. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Gervenhof 4, 3882 AT Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 353 714
Stad: Putten
Route: Gervenhof 4
Postcode: 3882 AT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Wilmink Nunspeet, Supermarkt Putten zondag open, Deka Putten, Jumbo Putten, Openingstijden AH Putten, Plus Putten folder, Openingstijden Lidl Putten, Jumbo Putten Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Wilmink Putten PLUS Wilmink Putten 0 meter Erg fijne super markt goed gevuld. Leuk personeel
Lidl Lidl 43 meter nette overzichtelijke winkel, waarbij de prijzen van niet bekende merken mee vallen
Boni Supermarkt Putten Boni Supermarkt Putten 107 meter Thuisgekomen bleek een product 3 maanden over houdbaarheidsdatum. Hiervoor terug gega...
POLO Market POLO Market 147 meter Prima winkel, veel keus om boodschappen te doen er is heel veel te koop alleen vondt ...
DekaMarkt DekaMarkt 172 meter De Deka is een super fijne winkel..... kom er heel graag ... alles heel netjes en s...
Albert Heijn Albert Heijn 464 meter Niet iedereen zal het mee gekregen hebben. Dat vandaag de dag van de chauffeurs/ chau...
Jumbo Jumbo 511 meter Mooie verzorgde winkel, ruime paden, en zelfs later op de dag nog vers brood
Recensies
Sinds de fam.Dee weg is vind ik de winkel minder . Moet nu echt het kassabonnetje nakijken of de korting er af is en bij sommige producten grijp ik mis. En ik mis wat oude personeelsleden die je altijd vriendelijk te woord stonden.
Goede aanbiedingen maar er wordt veel te veel bijgevuld wanneer het druk is, ook de dingen die niet in de aanbieding zijn. In veel vakken liggen verkeerde producten. En veel vakkenvullers kunnen je geen antwoord geven op wat specifiekere vragen.
Een ruime en goed gesorteerde Plus. Helaas niet zoveel dieet-producten. Goede parkeerplaats en vriendelijk personeel.
Mooie en verzorgde winkel, uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.
Dit is echt de beste supermarkt van Nederland!! Zeer moor assortiment, prachtige winkel! Zeer gemotiveerd personeel!! Ook een hart voor verenigingen net weer een mooie actie gehad en mocht ik een cheque in ontvangst nemen voor onze vereniging was weer een echte Plus actie!
onvriendelijke bedrijfsleiding, veel producten niet op voorraad. onlogische winkelroute. de Lidl is een betere optie
Redelijk grote winkel. Ruim assortiment. Routing in winkel niet heel logisch. Medewerkers zijn aan het werk, niet oprecht vriendelijk of behulpzaam.
Veruit de meeste potentie van de supermarkten. En ook de beste supermarkt van Putten.
Mooie supermarkt. Lekker groot en vriendelijk personeel.alles was goed bijgevuld
Een hele mooie Plus, zoals een supermarkt hoort te zijn.Ruime parkeerplaats en meerdere winkels dichtbij.Wij komen hier zeker vaker.goede service en vriendelijkheid staat hoog in het vaandel.. Ondanks dat alles duurder wordt blijft het goed boodschappen doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid