facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS De Weerd

PLUS De Weerd

Info

Welkom bij PLUS de Weerd, Peize. Via deze pagina houden we u graag op de hoogte van onze (lokale) aanbiedingen. Heeft u vragen? Stel ze via een berichtje!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS De Weerd. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Hoofdstraat 5, 9321 CB Peize
Telefoonnummer: +31505032489
Stad: Peize
Route: Hoofdstraat 5
Postcode: 9321 CB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Plus Peize, Plus folder, PLUS vacatures hoofdkantoor, Werken bij PLUS inloggen, Waarom bij de plus werken, PLUS tussenstand, Sparen PLUS, Opleiding PLUS supermarkt
Recensies
Goed gesorteerde winkel. Prima en deskundig personeel.
Nette winkel. Helaas wel vaak producten over de datum..
Mooie ruime overzichtelijke supermarkt, mooie groente en fruit afdeling
Voor een dorp een mooi grote moderne supermarkt met zowel zelfscan-, zelf afreken- als bediende kassa's. Assortiment is sinds de verbouwing flink vooruitgegaan. Zo is er een ruim aanbod aan biologisch vlees en vleeswaren incl. vegetarische alternatieven, vis en kaas. De zuivelafdeling beschikt ook over producten van Keet Koetje en de bakkerijproducten over meel van de molen in Kropswolde. Tot slot is het assortiment bij de kruidenierswaren en diepvries mooi uitgebreid. Beetje vreemd blijft het dat de Plus overgaat van aanbiedingsweek op de zondag, maar ook daar valt mee te leven. Verbeterpunten en voor de klant aandachtspunten liggen bij het afprijzen van artikelen. Deze scannen wel meer dan eens voor de volle prijs als het om uitverkoop of verlengde reclame artikelen gaat.
We waren op zaterdag avond om half 8 we wilden wat brood ophalen omdat we op een camping stonden in de buurt.ondanks dat de winkel om 20.00 zou sluiten hadden ze al verl koelmachines al dacht getroken .we kwamen aan bij de brood afdeling daar was een meisje al druk met het brood in ern vuilniszak aan het stoppen .uiteindelijk maar was anders gekocht voor de zondag ochtend
Meerdere keren beloven dat een besteld product er op die dag is. Dan rij je voor de derde erheen weer is het bestelde product er niet. Want ze zouden bellen als het er niet is. ..Kansloos op deze manier.
Prima winkel, alleen door de ventilatie altijd een enorme herrie bij de kassa. Opzich bij de zelf scan niet erg maar personeel moet erg hard schreeuwen om zich hoorbaar te maken, lijkt me geen fijne werksfeer.
Uitgebreid assortiment levensmiddelen, luxe en standaard producten . Voor een relatief klein dorp rijk voorzien van een mooi assortiment . Als bezoeker van de camping in het dorp ben ik aangenaam verrast met deze kwaliteits super.
Ze helpen is goud en de winkel heeft een brood aanbod met eten en ijs en als je wat vraagt is het goed hamer dat ze de knikker niet meer weken spieren daarom een 9.3 en 4 sterren
Prima winkelomgeving, maar veel te duur. Heeft de monopoliepositie in Peize dus, alle prijzen zijn veel te hoog als je dat vergelijkt met andere supermarkten. Beter rijdt je een paar km verder voor de grote boodschap. Uitzondering daaronder is de brood afdeling; deze is buiten proportie duur, als je ziet wat voor kwaliteit je krijgt, amper nog fatsoenlijk brood onder de 2euro, betaal je tot 2,50, is alsnog opgedroogd deeg. Speltbrood is hier 3,50. Letwel, dit speltbrood is zoals wettelijk toegestaan meer dan 50% spelt, de rest tarwe. Bij een vergelijkbare winkel is dan een brood 2,30, HIER 3,50!!!! Bij een volledig SPELTbrood van een bakker krijg je voor 3,50 een Echt speltbrood, hier half-half, dit is eerder oplichting en moet verboden worden, triest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid