facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Danse

PLUS Danse

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Danse. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Oranjeplein 1, 2676 XP Maasdijk, Netherlands
Telefoonnummer: +31174640304
Stad: Maasdijk
Route: Oranjeplein 1
Postcode: 2676 XP



op zoek naar gerelateerd: Plus folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
U Polaka U Polaka 75 meter Is een goede winkel om je boodschap te doen ? Versegesneeden vlees waren + kaas en ...
Recensies
Voor het kleine dorp is het 1 fijne winkel
We zochten WK dekentjes. Ook hier helaas niet meer het type welke wij wilden. Verder gewoon een goede supermarkt.
Goede winkel alleen wel prijzig.
Prima supermarkt! Redelijk veel parkeerplaatsen. Soms wat langer wachten in de rij, een zelfscan zou misschien een goede optie zijn. Verder wel vriendelijk personeel die bereid zijn je te helpen! Haal hier vaak wat kleine boodschapjes.
Ze beginnen al te lachen als wij binnen komen, dat ik vertellen, mijn verloofde spaart alles en ik spaar kassamedewerker dan zeggen ze dat ik deze medewerker mee mag nemen
Mooie winkel groot assortie
Slecht bevoorraad. Medewerkers houden zich niet aan de corona regels geen mondkapje dragen of onder de kin dragen. Tijdens het reclame spotje wat je in de winkel hoort over dat ze vragen om 1.5 meter afstand te houden, houden ze zich ook niet aan. Heel slecht.
Ruim assortiment, redelijke parkeerplaats. Echter jammer dat je vaak wat langer in de rij staat en hier is geen zelfsscan.
zowel de filiaalmanager en assistent bedrijfsleider hebben het denkvermogen van een zeeanemoon. Nu wordt ons als klant gevraagd 1,5 meter afstand te bewaren wat ik respecteer. Echter wees ik de dame in kwestie erop dat deze situatie niet handig was gezien de 1,5 meter afstand. Door het bijvullen van het wc papier werd het pad afgesloten door een kar. Dit was tevens het aanloop pad naar de 2 geopende kassa's. Ik vroeg of het niet handiger was om de buitenste kassa te openen zodat de 1,5 meter met gemak gehanteerd kon worden. Dat was nu zeker niet het geval want je had een trechter effect. Hierop keek ze me aan alsof of ze een vis zag vliegen en bedankte me voor me begrip. Als je van je klanten vraagt om de 1,5 meter afstand te respecteren van je medemens, luister daar dan zelf ook naar. Er een bestaat namelijk ook positief advies. Ook van je klanten. Bedankt!!!
Beetje vaag. via internet besteld, geen probleem, dag voor de bestelling zou komen de bestelling aangepast, kreeg ik telefoon dat ze niks hadden en dat ik helemaal niet kon bestellen. op de dag dat ze zouden afleveren zelf naar de supermarkt gereden en ze hadden alles wat op mijn bestelling stond voorradig. het was voor mijn ouders van in de 90 die in deze tijden ook wel wat steun van de supermarkt had verwacht. gelukkig deed de Hoogvliet in Maassluis niet zo moeilijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid