facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Danny Rosenboom

PLUS Danny Rosenboom

Info

Plus Danny Rosenboom - De nummer één supermarkt uit Hoensbroek en omstreken.
Tevens verkozen tot meest verantwoorde supermarkt van 2015 en 2016!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Gebrookerplein 22, 6431 LX Hoensbroek
Telefoonnummer: +31455285588
Stad: Hoensbroek
Route: Gebrookerplein 22
Postcode: 6431 LX


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Plus treebeek, Lidl Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Kleijnen Albert Heijn Kleijnen 369 meter Elke dag de beste supermarkten van Hoensbroek en omstreken.
Albert Heijn Albert Heijn 376 meter Ik ben al jaren vaste klant hier maar dit gaat me toch te ver; terwijl ik nadat ik aa...
Albert Heijn Albert Heijn 1 km Kom regelmatig daar omdat ik daar vlakbij woont maar vanaf vandaag ga ik wel ergens a...
Recensies
Hele mooie winkel met een breed assortiment. Alles mooi verzorgd. Als ik in buurt ben dan ga ik graag naar deze Plusmarkt. Tevens ook vriendelijk en behulpzaam personeel. Chapeau!
Bloemen waren best allemaal slecht, ook de dure boeketten. Personeel kan een stuk vriendelijker/ minder nors. Leuke acties!
Tja, wat moet je zeggen van een supermarkt. Assortiment is prima, vriendelijk personeel, ruime openingstijden. Een Bufkes die eraan vast zit, en lekker centraal gelegen in Hoensbroek. Tevreden.
Klasse hotel met hard werkende en vriendelijke medewerkers. Eten is gewoon goed! Bijna elke kamer heeft uitzicht over de zee, de bedden zijn prima. In dit hotel mag nergens worden gerookt, ook niet op het terras en rond het zwembad. Hulde! Ook wordt in dit hotel streng toegezien dat er niemand durf te wagen om al in de vroege ochtend een ligbed te claimen, top.
Goed gelegen plus Bijna altijd wel alles voorradig Goede parkeer gelegeheid. Bufkes broodjeszaak ligt erbij Personeel kan klant vriendelijk. Ze schuiven niet als ze hun koeling bij vulle en ik sta er met mijn dochtertje v 4. Ik laat duidelijk merke dat ik erbij wil, maar ik word genegeerd
Personeel was niet vriendelijk of behulpzaam te noemen,allebei de keren dat ik hier ben geweest was dat het geval,wel jammer want voor de rest is het een goede en nette supermarkt met een breed assortiment
Prima service Schoon en meestal nette schappen Ook helpen ze je goed Wel redelijk koud in de winkel maar misschien is dat nodig voor de goederen
Altijd gezellig winkelen en vriendelijk personeel. Pluspuntde uitgebreide parkeerplaats.
Attentie!!!! Cruciale informatie voor mensen die ‘prikkel’ gevoelig zijn. Voor de ‘gemiddelde’ mens ben ik er van overtuigd dat deze winkel zeker als prettig word ervaren. Maar ik wil met dit bericht graag de aandacht vragen voor de prikkel gevoelige onder ons. Ik heb nu meerdere malen geprobeerd in deze plus boodschappen te doen. Maar deze pogingen resulteren meestal op een paniekaanval bij mij. Deze paniekaanvallen zijn oorzaken door meerdere factoren die in de winkel ik zou nu een opsomming geven van de factoren die een trigger voor mij zijn: - Een voor mij een onlogische indeling. - Onnodige geluiden bijvoorbeeld het alarm van de oven op de bakkers afdeling gaat heel lang af en het geluid staat na mijn menig onnodig hard. - Het verlichting is erg fel en het knippert vaak - De muziek in de winkel staat na mijn menig erg hard waardoor winkelde mensen en personeel d zich genoodzaakt voelen om naar elkaar te schreeuwen. - De vakkenvullers houden over het algemeen ook geen rekening met het winkelend publiek. Het helpt ook niet mee dat de gangpaden er nauw zijn. - Ook de gangpaden van bij de kassa’s zijn erg nauw. DUS MENSEN DIE PRIKKELGEVOELIG ZIJN PAS OP MET DEZE WINKEL !!!!!!!
Betaalbaar, wel te kleine groenteafdeling. Afschrijven van producten alleen voor -30%, terwijl de Lidl die op 250 meter zit het voor een kwartje doet . . . Betere service / hulpvaardigheid dan bij AH.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid