facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Bruil

PLUS Bruil

Info

De supermarkt van Wehl en omstreken voor al uw dagelijkse verse boodschappen. Wij hebben het grootste assortiment en tevens nog een ambachtelijke slagerij.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS Bruil zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Stationsstraat 14, 7031 BP Wehl
Telefoonnummer: +31314681164
Stad: Wehl
Route: Stationsstraat 14
Postcode: 7031 BP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Plus Wehl, Openingstijden Plus Doetinchem, PLUS Putten online, PLUS Gommers online bestellen, Prijzen PLUS, PLUS online, PLUS boodschappenlijst, PLUS Bruil Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Bruil PLUS Bruil 13 meter Prima super, behoorlijk groot. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Coop Wehl Budding Coop Wehl Budding 250 meter Prima winkel voor het dorp. Goed georganiseerd en afdoende gratis parkeergelegenheid....
Recensies
Leuke winkel en het personeel is aardig fijn om daar je boodschappen te doen
Een fijne, goed verzorgende Supermarkt. Vriendelijk Personeel. Prettige sfeer,schoon,goed bijgevuld.Kortom mijn Complimenten.
Een buurt super waar je het eigenlijk het tekort mee doet. Een prima supermarkt waar alles te krijgen is. Met een grote plus voor het nodige aan lokale regionale en zelf gemaakte producten. We rijden er speciaal voor om.
Leuk personeel alleen als het om mensenlevens gaat dan zijn ze moeilijk te bereiken
Ff wat eten gehaald voor tussen de middag Tosti heet en pikante kip en vlam lekker‍
Fijne winkel, vriendelijk personeel.
Geweldig mooie en verzorgde supermarkt. Altijd verse producten. Super vriendelijke personeel en zeer behulpzaam... Doe er graag mijn boodschappen..
Goede winkel met ruim assortiment. Winkel is wat krap ingedeeld. Biologische vers producten goed checken, wil nog weleens slecht zijn.
Ik ga er liever heen dan naar de blauwe concurrent. Vind het een fijnere winkel. Aardige mensen en netjes meestal
Giede supermarkt met ruim assortiment. Ik vond de indeling wel wat onhandig, sommige producten waren moeilijk te vinden. Vriendelijke caissière
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid