facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Bouwmans

PLUS Bouwmans

Info

Plus Bouwmans bestaat uit twee moderne fullservice supermarkten en een professionele bestelsite, te weten in de St. Jozef en Zeilberg (Deurne).

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Bouwmans St. Jozef. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: St. Jozefstraat 36, 5753 AV Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +31493348840
Stad: Deurne
Route: St. Jozefstraat 36
Postcode: 5753 AV


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 21:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS aanbiedingen, Jumbo Deurne openingstijden, PLUS nl sponsorpunten Zeilberg, Plus Folder, Lidl Deurne, PLUS Zeilberg openingstijden, Jumbo Deurne folder, PLUS Bouwmans Zeilberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Bouwmans St. Jozef PLUS Bouwmans St. Jozef 3 meter Het is een kleine Plus, maar ze verkopen voor mij twee van de beste dingen: Monster E...
Lidl Vlierdenseweg Lidl Vlierdenseweg 602 meter Lidl heeft een nieuw systeem om je eigen boodschappen te scannen. Waardeloos. Je zet ...
AH Jan Linders Helmondseweg AH Jan Linders Helmondseweg 1 km Super. De overstap van Jan Linders naar franchisenemer van AH is zeker geslaagd. De w...
Jan Linders Deurne Jan Linders Deurne 1 km In de corona periode kreeg mijn vader ineens een winkelverbod omdat hij door dementie...
Jumbo Jumbo 1 km Mooie actie van de Jumbo. Als je 6 keer netjes alles afrekent bij de zelfscankassa kr...
Albert Heijn Deurne Albert Heijn Deurne 1 km Gisteren eens een bakkerij overblijver besteld en opgehaald. In de beschrijving staat...
Recensies
Online besteld. Op tijd afgeleverd. Maar… snijbonen vol bruine vlekken, dus niet te gebruiken. Andere producten geleverd dan besteld en een vlees product verliep op de dag van levering. Ook twee kratten laten betalen en maar een ontvangen. Geld terug voor de krat kon alleen verrekend worden met de volgend bestelling. Gaat dus nooit gebeuren. Onbegrijpelijk dat de winkel nog bestaat aangezien ik deze problemen van meerdere mensen hoor.
Fijne supermarkt, waar je ook buiten-binnenplanten en snijbloemen kunt kopen.
Goede verse producten zoals vlees fruit groenten.
Goede winkel, online bezorgen is niet altijd goed..
Goedendag Vaak ziet ik dat er karren vol planten worden vernietigd . Planten die onverkocht zijn bij supermarkten. Dat vond in zo erg . Ze worden in containers gegooid. Heb zelf een stukje bos . Waar ik ze zelf graag met liefde die wegwerp planten een tweede kans wil geven ..Ben op het idee gekomen om te vragen aan de supermarkt winkels. Of ze willen sponsoren die plantjes .. en met succes .. Lidl die hebben al leuke planten / boompjes gesponsord .. zie foto's . Vandaag Hema . 11 mooie kerstboompjes.. geplant vandaag in het bos ..daar kan ik en vele met mij zo ervan genieten Zijn er onder deze lezers bedrijven die ook gratis willen sponsoren ? De planten/ boompjes een tweede kans willen geven ''? Graag namens vele mensen ..neem dan via mijn adres kontakt..zodat we iets kunnen doen tegen verspilling. En een mooie omgeving kunnen beleven . Hartelijkdank . Dank aan Lidl ........ Gemert . Dank aan Hema ... Gemert . Dank aan Plus ..... Deurne . . zie foto's Hartelijk dank voor meer dan ..500 positieve reacties . Ook namens alle planten / boompjes vrienden .
Fijne winkel. Kwamen net voor sluitingstijd binnen en konden rustig alle boodschappen halen, Werden niet opgejaagd ondanks dat de winkel eigenlijk al moest sluiten. Alles wel aanwezig niet echt lege vakken gezien. Aardige en behulpzame medewerkers vooral bij de kassa!
Keurige supermarkt met een uitstekende bezorgservice, een uitkomst voor mij om op afstand boodschappen te bestellen en te laten bezorgen voor mijn moeder die slecht ter been is en geen zware boodschappen voorraad meer in huis kan halen. Goed assortiment, prima bestelservice online en de bezorging is vooralsnog altijd uitstekend gebleken, op tijd en compleet, met ook een goeie service als bv. de boodschappen eens niet aan de deur opgepikt kunnen worden, het gebeurt regelmatig dat ze dan gewoon in de keuken worden afgeleverd, top ! Zoals gezegd een prima oplossing voor ons om mijn moeder toch van boodschappen te kunnen voorzien van op afstand, erg blij mee. Complimenten aan de medewerkers die zo regelmatig onze bestellingen afhandelen. Top !
Prijzen zijn flink omhoog gegaan, erg goedkope producten verwijderd of vervangen door duurdere merken. Jammer. Zelf heb ik een krap budget en het leven wordt er weer wat zuurder door.
Ziet er goed en ruim opgezet uit. Met fijne vers produkten. Miste wel de vork om de maaltijd salade direct op te kunnen eten.
Karige supermarkt, om de een of andere twijfelachtige reden mogen scholieren geen winkelwagentjes maar moeten zij die stomme groene mandjes. Ook veel te duur maar das elke plus. 1 pluspuntje want het is de plus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid