facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Assen Dalen

PLUS Assen Dalen

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.

Adres: De Waag 25, 7751 GW Dalen (dorp)
Telefoonnummer: +31524551321
Stad: Dalen
Route: De Waag 25
Postcode: 7751 GW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Supermarkt Groningen, Aantal PLUS winkels in Nederland, PLUS Dalen folder, Assen Dalen afstand, Plus helvoirt, Opening plus zevenaar, Plus Den Haag, PLUS supermarkt Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plus Assen Dalen Plus Assen Dalen 13 meter Goede winkel, bezorging aan huis uitstekend, heel vriendelijk personeel!!
Recensies
Super winkel hoor. Er zullen altijd van die azijn .... zijn. Maar ik kom uit Noord Holland en vond de winkel rijk in assortiment. Vriendelijke mensen. Snel kassa heerlijk. Of je veel of weinig boodschappen hebt je bent altijd de eerste. Ga zo door plusmarkt.
Deze kleingrutter is niet echt klantvriendelijk. Op vragen waar iets ligt is het antwoord: volgende pad ergens achterin. Hoewel misschien voldoende ben ik dit van de grootgrutters niet gewend. Omdat ik slechts 2 producten had liep in naar de enige kassa die open was en tevens de servicebalie is. Daar werd mij toegebeten dat ik zelf moet scannen. Er was al niets te doen en dan moet ik ook nog hun werk doen. Op mijn vraag of het ook anders kan werd ik verwezen naar de onbemande kassa 2 en wende de medewerkster zich af. Na een half minuutje verscheen daar inderdaad en collega en kon ik afrekenen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel verdient 5 sterren. De emballage verdient maar 1 ster. Apparaat weigert meermaals flessen en na meerdere pogingen door een medewerker lukte het uiteindelijk.
Gezellig dorpje met enkele terassen voor een kop koffie of borrel
Zeer goed , meeste producten aanwezig ,vriendelijk en behulpzaam personeel en een goede en fijne vleesafdeling met een topslager
Leuke dorpswinkel met erg vriendelijk personeel. Verse producten voor een redelijke prijs.
Mooie winkel veel keuze en lekker ruim.
Stiekem de leukste supermarkt van Coevorden en omgeving persoonlijke mening uiteraard. Het is dat we dichter in de buurt wonen van 10 andere supermarkten, anders was dit de standaard geworden voor ons. Altijd vriendelijk personeel!
Fijne winkel om boodschappen te doen als ik in Dalerveen ben. Recent ook voorzien van zelfscan kassa's waardoor je vlot met de boodschappen naar buiten kunt. Goed assortiment en tevens ook veel lokale producten. Dat laatste is voor mij als 'toerist' erg fijn
Kleine winkel,veel te koop! Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid