facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Anne-Jan van Dijk

PLUS Anne-Jan van Dijk

Info

Kom ook winkelen in onze gezellige supermarkt! Kwalitatieve producten voor een goede prijs! Daarnaast helpen onze medewerkers u graag!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Markeresplein 2, 8271 BV IJsselmuiden
Telefoonnummer: +31382038013
Stad: IJsselmuiden
Route: Markeresplein 2
Postcode: 8271 BV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Putten online, Aldi IJsselmuiden, Prijzen PLUS, Openingstijden Aldi IJsselmuiden, PLUS Wetzels online bestellen, PLUS tulpen, Mijn PLUS boodschappenlijst, PLUS Middelharnis bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boni supermarkt IJsselmuiden Boni supermarkt IJsselmuiden 818 meter Vriendelijk personeel, zelfscan kassa is top! Verbeteren kan nog op internet verbindi...
Recensies
Irritante supermarkt waar de aanbiedingen standaard op zijn, niet geleverd zijn of "morgen weer" komen. Op basis van voldoende aanbiedingen kies ik er af en toe heen te gaan en baal dan vind elke keer opnieuw als de helft van wat ik wilde kopen er weer eens niet is, waardoor het niet meer uit kan om er voor om te rijden. De zelfscan werkt onhandig en heeft vaak fouten, en voor zegels moet je nog steeds langs een fysieke kassa, waardoor je alsnog moet wachten, in de tussentijd waarin ik nog een papieren zegelkaart moet volmaken. Geen fan!
Zeer goeddenk overdreven gevulde winkel van Plus. Personeel loopt een beetje heen en heer zonder expliciet gedag te zeggen. Daar mag wel wat aan gedaan worden met een happy cursus van vriendelijkheid. Gaat zeker omzet verhogend werken. De temperatuur stond voor mij op koud tot zeer koud. En dat in deze energie crisis mag zeker wel wat aanpassingen gedaan worden. De aanbiedingen zijn ruim overzichtelijk geëtaleerd, niet alleen op de kopstellingen maar ook in zichtbare stalen bakken. Kortom, nette, schone en verzorgde winkel.
Matig assortiment en bij vlagen onbeschoft personeel. Daarnaast is in het in deze supermarkt nog niet helemaal doorgedrongen dat het 2022 is aangezien de pieten hier nog volledig zwart zijn.
En als je via online bestellen doet ze zijn goed bezig De groetjes van els
Mooie compacte winkel, veel op voorraad. Alleen fruitvliegjes bij begin broodjes etc. Knappe jongedames die erg behulpzaam zijn.
vanavond zwaar teleurgesteld in deze winkel aangezien even na 20:00 uur de toegang werd ontzegd omdat de koopavond zonder aankondiging is verkort. Ondanks de corona maatregelen van tafel zijn, hebben ze toch maar besloten om de winkel op koopavond niet meer open te doen tot 21:00 uur.
Fijne winkel met vriendelijk personeel
De supermarkt kort bij huis ,gaan we heen als we iets direct nodig hebben . De wekelijkse boodschappen halen we ergens anders .
Wat een waardeloze winkel. Elke keer moet je de kassabon controleren. Nu weer 6 euro te veel betaald. Moet ik weer terug. Inmiddels al minimaal 5 x gebeurt. Vraag de leidinggevende te spreken. Die lacht je gewoon in het gezicht. Oplossing de boodschappen in de aanbieding voor aanleggen. We leven in 2020 dit moet toch automatisch gaan.
Wat een waardeloze winkel. Moet elke keer weer de kassabon controleren. Nu weer 6 euro te veel betaald. Weer terug gegaan en nu gevraagd naar de leidinggevende. Die lachte me gewoon uit. Oplossing volgens haar was om de boodschappen vooraan op de band te zetten. We leven in 2020 dit moet toch automatisch kunnen. Volgende keer maar naar de Boni of Jumbo in Kampen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid