facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluk Den Haag

Pluk Den Haag

Info

Een stukje platteland in de stad! Een prachtige heem- en pluktuin, biologische lunchroom (open vanaf 10:00), lieve dieren en een winkeltje met eigen oogst.



"Across tuincentrum Ockenburgh, behind the houses. Hidden in the green, there's a small farm with organic gardens and a vegetarian lunchroom. Also functions as a health care institution for people that struggle with addiction or mental health."
Adres: Loosduinse Hoofdstraat 1184a, 2552 AV Den Haag
Stad: The Hague
Route: Loosduinse Hoofdstraat 1184a
Postcode: 2552 AV



op zoek naar gerelateerd: pluk den haag kerstboom, appels plukken den haag, pluk den haag facebook, hoeve bijdorp, bloemen plukken den haag, ock den haag, kinderboerderij den haag, stadsboerderij den haag
Recensies
Een heerlijke en leerzame plek om even ontspannen. De kruidentuin is leuk om te bezoeken. Verder lopen er dieren, is er veel speelgoed, een speeltuin en er is een prachtig speels park voor een leuke wandeling - vol grappige bruggetjes en kleine paadjes. Er is zelfs een leuk winkeltje waar je plantjes en honing ed kunt kopen. Kortom, een leuk middagje uit.
Een leuke plek! Maar helaas is de kinderboerderij niet meer voor de kinderen maar voor de cliënten van Reakt. De kinderen mogen niet meer bij de dieren. En er hangen borden Niet voeren. Alsof dat zou kunnen . De kinderboerderij is dicht! Dat staat er ook! Verder een leuke lunchgelegenheid! Maar GEEN kinderboerderij meer. Wat ontzettend jammer!
Prachtig gelegen kinderboerderij, met beschutte zandspeelplekken en zitjes voor de ouders, lekkere koffie, kruidenthee en heerlijk gezond gebak en vaak in t weekend livemuziek. Indoor Cursusruimtes voor kids
Een plek waar een ieder zich kan vermaken, of je nu met de kinderen komt voor de kinderboerderij of gewoon wilt genieten van de heemtuin of de vele bijzondere activiteiten. Ook de vrijwilliger die een leuke dagbesteding zoekt vind hier een leuk adres.
Wat een ontzettend leuke plek! Heerlijk om in de zon koffie te drinken en daarna een rondje te wandelen
Gezellige plek om even een bakje koffie te drinken met iets lekkers erbij en leuke zorgboerderij erbij met allemaal leuke dieren.
Rustig, leuke kinderboerderij, geweldige plek voor kinderen om in rust te spelen met en in zand, met water, samen door de grote pluktuin te lopen. Alles puur natuur. Het restaurantje en natuur terras. Winkeltje. Verder een heerlijke rustige Heemtuin om te wandelen aan het water te zitten. In een woord, weg uit de drukte en moment van ontspanning. Top?
Ecologische moespluktuin naast de kinderboerderij. Pluk op woensdagmiddag je eigen fruit en groenten. Gezellig terras waar je koffie met lekkers kunt nemen éof een gezonde lunch. Mooie plek!
Pluk! is midden in het groen, ‘om de hoek’ van de stad. Een plek waar de mens centraal staat. Waar de een de rustige werkplek vindt die nodig is om te helen, de ander eindelijk zichzelf mag zijn in de hectische maatschappij. Waar kinderen leren omgaan met dieren. Waar je heerlijk informeel met een goede kop eerlijke koffie of heerlijke, biologische daghap geniet op het terras van de sfeervolle lunchroom. Waar je ervaart hoe echte groente smaakt. Waar je van alles kunt leren rond groen en gezond leven. Waar je elk seizoen weer van alles ontdekt in de prachtige heemtuin. Waar plant en dier beschermd worden… Vele mensen houden Pluk zo mooi: de tuin wordt goed onderhouden, de dieren worden dagelijks verzorgd, de heemtuin krijgt veel aandacht, het winkeltje is op een aantal dagen bezet en de lunchroom wordt 6 dagen in de week bemand. Team Pluk! is een mix van personeel van Reakt onderdeel van Parnassia, freelancers van CV Pluk! Den Haag, vrijwilligers én een grote groep mensen die meewerken als dagbesteding. Je vindt de verse groente van eigen land vóór de winkel. Het aanbod is wisselend omdat ze in eerste instantie telen voor de lunchroom, altijd gezond, onbespoten en met liefde lokaal geteeld.  Ze werken vanzelfsprekend met de seizoenen mee en met verse oogst is de omloopsnelheid hoog. Jam, chutney, lekkere siroopjes voor limonade, zoetzuur, azijn, soepen, eenpansgerechten & sauzen. Wil je zelf aan de slag, dan verkopen ze de weckglazen ook los, net zoals allerlei moois om mee te fermenteren en in te maken.
Erg leuk opgezet, we waren er jaren niet meer geweest. Volgende keer gaan we eerder, dan kunnen we ook gebruik maken van het terras
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pluk Den Haag. Loosduinse Hoofdstraat 1184a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pluk Den Haag adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pluk Den Haag. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pluk Den Haag delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid