facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluimveebedrijf Mts. van den Berg

Pluimveebedrijf Mts. van den Berg

Info

Wij runnen vanaf 1997 een legpluimveebedrijf met nu in totaal 60.000 scharrelkippen en 20.000 vrije uitloop kippen. Verdeeld over 3 stallen.

Adres: Zuid 16, 8424 PS Elsloo (Friesland)
Stad: Elsloo
Route: Zuid 16
Postcode: 8424 PS



op zoek naar gerelateerd: Boerderijwinkel Elsloo, Van de Berg aardappelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderijwinkel Dols Boerderijwinkel Dols 223 km Lekker toch aardappelen en eieren rechtstreeks van de boer.
Recensies
Bij de weg een automaat met versproducten... Aardappelen, groente ,eieren.....enz...alles van nu ...bessen ,druiven . Om de hoek....van de automaat... Diepvries vlees,ijsco... Maar melk ,vla ,verschillende smaken en kaas ...enz. Met pin betalen......en gelukkig camera's. Veiligheid boven alles . Is er altijd behoorlijk druk....zeker voor mensen onderweg naar huis om ongeveer 17.00 uur. Geschikt voor gehandicapten . Ideaal en heel blij met deze versproducten. Sluit om 24.00 uur. S'morgens 6.00 open Foto's bij volgend bezoek . Complimenten en alle lof. Kunnen de boeren misschien ook zo steunen .
Beste verse aarbeien ooit. Een handige automaat om verse aarbeien, eieren, vlees en zuivel te kopen. Met een picknicktafel erbij
Kiosk met zelf bediening via automaat keuze instellingen en betalen. Aanbod o.a. vele soorten en gewichten aan aardappelen, eieren, pruimen en aardbeien. Alles niet duur!
Aardappelen, groente, fruit en eieren. Kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Fijne mensen en alle zaken keurig op orde. Complimenten
Vers en goed!
Vertaald door Google geweldig Origineel super
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid