facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie

Info

Pluimers Isolatie is Europees marktleider op het gebied van isolatie.



"Pluimers Isolatie is een familiebedrijf sinds 1973. Tegenwoordig is Pluimers actief in 12 landen en Europees marktleider! Wij isoleren huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, en schepen. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerd isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen.De ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Zo kan Pluimers elke constructie vloer, bodem, spouwmuur, dak isoleren en desgewenst afwerken met een coating. Onze organisatie is compact en flexibel. We garanderen snelle levertijden en 10 jaar garantie."
Adres:
Telefoonnummer: 0548-516225
Stad: Rijssen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vereniging Eigen Huis isolatie, Erkende isolatiebedrijven, Takkenkamp isolatie, Beste isolatiebedrijf, Cadeau Pluimers Isolatie, Isolatiebedrijven Nederland, Isolatiebedrijf Groningen, Pluimers kozijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RVC Industriële Verpakkingen RVC Industriële Verpakkingen 664 meter Vertaald door Google Snel lossen WC. Vriendelijk personeel. Er is nergens in de buur...
Reggefiber Reggefiber 1 km In januari zijn we overgestapt naar kpn glasvezel.En netjes naar een paar dagen was e...
ESAT BOUW & Dakdekkersbedrijf v.o.f ESAT BOUW & Dakdekkersbedrijf v.o.f 1 km Voor al u kunststof daken EsatDak
Recensies
Aangename communicatie, alles gaat zoals het hoort. Wel 5x moeten bellen om ingepland te worden, uiteindelijk twee maanden later dan afgesproken ingepland geworden. Verder zeer tevreden.
Bas Kieftenbeld heefr zeer goed advies gegeven en ons huis kundig beoordeeld. Een andere partij had nml eerder aangegeven zeer zeker ook de muren naast de vloerisolatie te isoleren. Bas gaf echter aan dat dat in ons geval niet te adviseren was. De vloerisolatie werd snel uitgevoerd en de medewerkers waren aarsig en correct. Wij hebben dus een hele goede ervaring met dit vakkundig bedrijf.
Onlangs spauwmuren laten isoleren en 7 jaren geleden heeft dit bedrijf isolatie aangebracht in de kruipruimte. Dit naar alle tevredenheid. Pluimers heb ik aanbevolen bij mijn familie en vrienden. Keurig personeel die alles netjes heeft opgeruimd. Pluimers fijn dat jullie deze klus voor mij hebben gedaan, ik ben blij met jullie.
Dak en kruipruimte isolatie gedaan bij ons. Buiten dat de levering van de pur te laat kwam en ze zaterdags hun werk hierdoor af moesten maken hebben we goed werk geleverd gekregen. Werklui waren ok en in voor een bak koffie en een gezellig babbeltje. Kortom tevreden met resultaat
Door het bedrijf is onlangs de vloer geïsoleerd mbv HR Isospray HFO. Beide personen die de daadwerkelijke isolatie uitvoerden, hadden de Poolse nationaliteit en slechts één van hen sprak zij het gebrekkig Nederlands. Google translate bood de oplossing maar communiceren was complex. Bij het aangaan van de overeenkomst tot isolatie had ik uitdrukkelijk gevraagd om in ieder geval dat een man de Nederlandse taal machtig was. Beide mannen gingen zorgvuldig te werk. Alles werd goed afgeplakt ter voorkoming van schade. De werkzaamheden duurden een dag. Had hen gevraagd om de ventilatieopeningen in de kruipruimte niet dicht te spuiten. Een aantal weken geleden heb ik een bevriende kennis gevraagd om e.e.a. de controleren in de kruipruimte fysiek kon ik het niet zelf doen - kosten 50 euro en tot mijn genoegen mede a.d.h.v.. gemaakte foto's en video-opnames hadden de mannen van de vloerisolatie gevolg gegeven aan mijn verzoek. Kortom: daar was ik blij mee. Men had ook de opstaande buitenmuren bespoten met de HR Isospray. Bij de opgemetselde binnenmuren heeft men dat niet gedaan. De effecten van deze isolatie moet ik nog gaan merken. Het bedrijf komt solide en degelijk over. Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat zijn onder de "screening" van de vereniging eigen huis vallen. Bij navraag bij Insula Certificatie bleek mij overigens dat Pluijmers niet in hun bestanden voorkwamen, hoewel zij daarvan in hun offerte wel melding maken. De kontakten met de vertegenwoordiger Van Scharrenburg waren - na acceptatie van de offerte - wat stroef. In een van de komende maanden wordt er HR++ glad geplaatst door hetzelfde bedrijf. Ik verwacht dezelfde goede service en een goede begeleiding achteraf bij het aanvragen van de subsidies.
Spouwmuurisolatie hebben ze uitgevoerd bij ons thuis. Ze waren netjes en op tijd en duidelijke afspraken vooraf. Hebben alles netjes weer opgeruimd en nog tips gegeven waarop te letten in de toekomst kitwerk rond de kozijnen en vensterbanken buiten. Nadeeltje vond ik wel dat de medewerkers slecht Nederlands spraken en dus communiceren lastiger was.
Uiterst vriendelijke en netjes werkende mensen die bij ons de vloer kwamen isoleren. Zij informeerden ons goed over wat er ging gebeuren, en lieten alles schoon en opgeruimd achter. De ploeg is volledig zelfvoorzienend, inclusief douche nadat zij uit de kruipruimte kwamen.
Medewerkers zijn professionals,en harde werkers. Muren zijn geïsoleerd!! Men heeft keurig gewerkt,wij zijn blij met het behaalde resultaat!! Pluimers isolatie verdient een pluim!!
Spouwmuur geïsoleerd. Sjongejonge wat een kledderwerk. De mannen stonken en wisten niet precies waar zij moesten boren. Vroegen dit in gebrekkig Engels aan eigenaren. Dit terwijl bij voorinspecties foto’s en verslaglegging is gedaan door Pluijmers. Cementresten lagen op raamdorpels, tuintegels en bij de buren! Zelfs met azijn, warm water en boenen nog zichtbaar.
Wij hebben de spouwmuur laten isoleren door dit bedrijf we zijn er heel tevreden over hebben het idee dat de temperatuur niet meer onder de 17,5 graden zakt waarvoor heen dit wel gebeurde het scheel 1,5 to 2 graden. Daar zijn wij heel blij mee. De mannen die kwamen doen waren netjes en waren snel klaar we hebben de voor en de achterkant laten doen wij hebben een rijtjes woning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid