facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluim voor je voeten

Pluim voor je voeten

Geschiedenis

Mijn naam is Inge Pluimers en heb mijn praktijk voor pedicure in Enter. Daarnaast kom ik bij u thuis , ik werk ambulant in Enter, Klarenbeek en omstreken.

Om kwaliteit te kunnen garanderen heb ik de opleiding Pedicure gevolgd en afgerond bij Pediroda, dit is het opleidingsinstituut voor voetverzorging. Om mijzelf te ontwikkelen volg ik hier nu de opleiding medisch pedicure en manicure. Dit houdt in dat bij het frezen de frees nat wordt gesprayd zodat de behandeling pijnloos is. De producten die ik gebruik zijn van samenwerkende pedicures. Deze producten zijn milieu vriendelijk en ook geschikt voor risico voeten, zoals diabetes.

Als pedicure ben ik lid van de brancheorganisatie provoet, lidnr: 314848. Daarnaast werk ik natuurlijk volgens de code van voetverzorging.

Adres: Ypeloweg 3a, 7468RA Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0651283329
Stad: Enter
Route: Ypeloweg 3a
Postcode: 7468RA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetzorg Enter Voetzorg Enter 594 meter Je wordt altijd hartelijk ontvangen en zeer goed geholpen en ze heeft altijd alle tij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid