facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluim bestrating

Pluim bestrating

Info

Stratenmakersbedrijf Pluim in Oosterblokker is al meer dan veertig jaar de specialist in sierbestrating voor particulieren en bedrijven in heel West-Friesland.

Pluim bestrating heeft een ruime keuze in sierstenen, straatstenen en tegels. Meer dan 10.000

Adres: oosterblokker 29, 1696 Blokker
Telefoonnummer: +31 6 22976839
Stad: Oosterblokker
Route: oosterblokker 29
Postcode: 1696


Recensies
Ze verkopen rommel voor veel geld. Mooie praatjes over oude waaltjes van de Veemarkt in Purmerend maar het zijn bij elkaar geschraaptje restjes met cementspecie resten. En als je dan reclameert krijg je zoon die met moeder in de clinch gaat en nog meer durft te vragen voor het omwisselen van de vele halfjes en troep die ik niet kon gebruiken. Klaag je dan hangen ze brutaal op en nemen niet meer op als je belt. Alles gaat contant en owe als je via de bank wilt betalen.
Bij Edwin pluim een prijsvraag gedaan Wat overigens ruim een week duurde voor ik antwoord kreeg voor 20 vierkante meter bestraten +stenen van pluim Schrik niet 3500 euro wil die het wel doen zo prijs je jezelf als bedrijf wel de markt uit belachelijke prijzen! Erg jammer als je op die manier de hoofdprijs wilt.
Heel snel contact met Fa. Pluim. Snel en klasse vakwerk geleverd om mijn tuin te bestraten en tussendoor nog 'n nieuwe order kunnen plaatsen om de schutting te vervangen, ook dat was geen probleem. In een woord? KLASSE
Groot assortiment gebruikte stenen. Altijd open.
Leuke oude stenen en straat materiaal, alleen te hoge prijzen
Meerdere keren gebeld. Werd gewoon niet opgenomen. Wel reageerde het antwoordapparaat, waar je niks mee kan...
Ja ik moet wel veel geleerd Edwin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid