facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plot2Pimp

Plot2Pimp

Info

Webwinkel voor hobby-snijplotters en benodigdheden.

Geschiedenis

Over Plot2Pimp
Heel graag stel ik me hier voor. Ik ben Amber Smit en initiatiefnemer van Plot2Pimp.

Het bezig zijn met het bedenken van nieuwe creaties en het zelf maken is altijd een van mijn favoriete bezigheden geweest. Vanuit deze interesse ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de snijplotters met de oneindige mogelijkheden om leuke frutsels te maken en anderen te verrassen met de professionele kwaliteit van mijn eigen creaties.

Vanuit mijn enthousiasme voor de mogelijkheden van de snijplotters krijg ik veel vragen om leuke creaties te maken maar ook steeds meer vragen om artikelen te leveren zodat iedereen zelf in staat is hiermee aan de slag te gaan. Dit is de start geweest van de webwinkel Plot2Pimp.

Met de webwinkel Plot2Pimp bieden wij een uitgebreid aanbod aan snijplotters, toebehoren en materialen waarmee iedereen snel aan de slag kan. Wij kijken scherp naar de kwaliteit van de producten die we aanbieden in de webwinkel. Hoe beter de producten hoe beter het eindresultaat zal zijn.

Plot2Pimp is voor ons ook een platform om ideeen met elkaar te delen en uitleg te geven over het maken van verschillende creaties.

Heeft u ideeen of suggesties dan stellen wij het zeer op prijs als u ons dat laat weten.



"Alle benodigdheden voor het bedrukken van kleding en het maken van stickers."
Adres: schoollaan 56, 2121gh Bennebroek
Telefoonnummer: 06 10951671
Stad: Bennebroek
Route: schoollaan 56
Postcode: 2121gh



op zoek naar gerelateerd: Blanco producten Plotter, Vinyl folie, Zelfklevend vinyl sticker, Flexfolie op leer, Flexfolie bedrukken, Strijkfolie voor textiel, Blanco producten om te bedrukken
Recensies
Goed geholpen en snelle levering. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid