facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ploeger Delicatessen

Ploeger Delicatessen

Info

Bij Ploeger Delicatessen bent u aan het juiste adres voor wijnen en versgebakken noten en bonbons.
Zie ook www.ploeger-delicatessen.nl

Geschiedenis

Bij Ploeger Delicatessen bent u aan het juiste adres voor lekkere dingen, verwennerij en genieten. Niet voor niets staat Ploeger al bijna 85 jaar garant voor delicatessen van topkwaliteit!

Ploeger Delicatessen is geen onderdeel van een grote (winkel)keten, ik koop zelf in op de beste prijs/kwaliteitsverhouding vanuit de kennis van de smaak van mijn klanten. Elk product wordt met zorg en aandacht persoonlijk geselecteerd waarbij alleen die producten in het assortiment worden opgenomen die de kritische toets van Ploeger en haar klanten doorstaan!

Zoals u op deze site zult zien heeft Ploeger een uitgekiend assortiment waarmee de meest uiteenlopende pakketten kunnen worden samengesteld. Of het nu zelfgebakken noten zijn, bijzondere wijnen en kazen, ambachtelijk gemaakte bonbons, truffels, ijs en chocolade of aromatische koffie van de beste branders, voor alles weet ik een plaatsje te vinden. Verder heb ik veel Italiaanse producten in de winkel en showroom.

Kijkt u gerust rond op deze site. Als u een leuk pakket ziet kunt u dat meteen bestellen. Maar u kunt natuurlijk ook naar de winkel komen om samen met mij een speciaal en uniek pakket samen te stellen. Met kwaliteitsproducten, persoonlijke aandacht en creativiteit! Ik hoop u snel een keer in de winkel te mogen begroeten.
Anita

Adres: hessenweg 182, 3731JN De Bilt
Telefoonnummer: 0302200066
Stad: De Bilt
Route: hessenweg 182
Postcode: 3731JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banketbakkerij van Ingen Banketbakkerij van Ingen 67 meter Zojuist 2 heerlijke gebakjes gehaald voor vanavond bij de koffie. Vriendelijke bedien...
Reeg Reeg 175 meter Super sfeervolle tent met altijd aardig personeel. Kom bijna wekelijks terug voor een...
Mijnkruidenthee.nl Mijnkruidenthee.nl 807 meter Mijnkruidenthee.nl maakt unieke kruidenthee. De kruidenthee wordt gemaakt van een mix...
HorseComplete HorseComplete 807 meter Ik was in eerste instantie erg sceptisch over het op afstand doormeten omdat ik zelf ...
Gold Oliebol Gold Oliebol 1 km Gold Oliebol de leverancier van heerlijke verse oliebollen en appelbeignets voor part...
Recensies
Al jaren een zeer gastvrije eigenares met heerlijke wijnen en kazen en noten en nog allerlei andere lekkernijen. Ik kom er al 28 jaar met plezier!
een echt knus top zaakje met overheerlijke specialiteiten en waar je soms een bonbon krijgt als je binnen komt! :-
Sinds paar maanden pas ontdekt en vind het een erge fijne winkel met erg lekkere producten. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kom hier graag weer terug!
Heb deze plak leren kennen via mijn zus die daar vaker komt. Ze hebben daar verleidelijk lekkere dingen.
Niet goedkoop maar goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
De heerlijkste delicatessen in de omgeving en altijd vriendelijk.
Fijne winkel met mooi assortiment en heel vriendelijk personeel
Fijne zaak. Erg lekkere producten.
Wat je elders nét niet vindt straat hier op je te wachten.
Zeer fijne winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid