facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen

Info

PLOEG kozijnen is hèt adres voor kunststof kozijnen; deuren; ramen; schuifpuien; Hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service. Ervaring sinds 1980.

Geschiedenis

PLOEG kozijnen is hèt adres voor kunststof kozijnen; deuren; ramen; schuifpuien; Hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service. Ervaring sinds 1980.



"Ploeg kozijnen is al sinds 1980 het adres voor kunststof kozijnen deuren, schuifpuien, dakkapellen en meer producten voor de woningbouw.In de productielocatie te Nieuw-Vennep, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd. Wij zijn gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt ten behoeve van renovatie en nieuwbouw. Alle kozijnen worden gemonteerd door de eigen montageteams van Ploeg. Dat is de kracht van de onderneming. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel."
Adres: Pesetaweg 45, 2153 PJ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: (0252) 500 900
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Pesetaweg 45
Postcode: 2153 PJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Ploeg kozijnen Configurator, Ploeg kozijnen vacatures, Ploeg kozijnen medewerkers, Kunststof kozijnen, Kvk Ploeg kozijnen, Ploeg kozijnen Service, Ploeg kozijnen Roosendaal, Ploeg kozijnen subsidie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmer- en Klusbedrijf Delhaas Timmer- en Klusbedrijf Delhaas 850 meter Mathijs heeft ons enorm geholpen met onze grote verbouwing. Alles keurig en snel gere...
Klauw Timmerwerken Klauw Timmerwerken 2 km Timmerman, bouw, onderhoud/reparatie. Aanbouw, verbouw, renovatie, interieur.
HC Bouwbedrijf bv HC Bouwbedrijf bv 2 km HC glas is een goed georganiseerd bedrijf maar door samenwerking met HC bouw moesten ...
Recensies
Recent kozijnen laten vervangen, schuif-pui en dak kapel laten bekleden met Keralit. Goed contact gehad tijdens offerte fase een reële prijs ontvangen voor het project. Snelle reactie op vragen naar aanloop van installatie. De installatie ging goed, netjes en binnen de geplande tijd. Het was een groot project en kleine zaken kom je altijd tegen bv een strip wat te kort, voor mij is het belangrijk hoe dit wordt opgepakt. Dit werd direct en goed opgepakt wat ik waardeer. Er werd schoon gewerkt en goed afgedekt, als er bevindingen waren lood gescheurd op het dak werd dit gemeld ook al is dat niet de scoop is het wel fijn om te weten.
Na onze laatste ervaring zou zelfs 1 ster al teveel zijn, maar ervaringen uit het verleden laat ik meetellen. Een keer geweest voor slotcilinders, daags voor kerst, keurig en snel direct geholpen. Vervangende kunststofdelen voor mijn huis, prima geholpen. Maar sinds men in Nieuw Vennep zit holt het achteruit. Ons deurslot was defect, van een Ploeg-deur. Men kon niets leveren, maar wilde ons in ieder geval nog te woord staan. Mijn ouders hebben Weru Kozijnen, lokale verkoper ging failliet, Ploeg zou de garantie overnemen, maar 0.0 service. Ja, ze kunnen nieuw leveren, dat kan iedereen, maar de beloofde service- en garantie-overnamen, nope.. En de laatste keer, vorige week, een paar simpele meeneemveren voor een rolluik nodig. Standaard vervangspul. We rijden ff naar de vennep toe, lekker dichtbij. Zelden zo een arrogante zak hooi tegengekomen als baliemedewerker/ster. Serieus, deze persoon jaagt potentiele klanten alleen weg. De eerste vraag was of het rolluik bij hen vandaan kwam. Toen daar een nee op kwam, keurde hij / zij ons amper een blik waardig. Hij/zij liet duidelijk merken dat we niet interesant waren zolang we geen Ploeg-klant waren dat het voor dit luik niet gold, maar voor mijn eigen huis wel, dat was waarschijnlijk onbekend. Wilde ons nog wel een nieuw kozijn laten zien, maar iets leveren, no way. Was nog te beroerd om ff een monteur ofzo te vragen. Hij/zij wilde wel een nieuw rolluik leveren. Vanwege 3 kapotte meeneemveren van 3 euro per stuk . . .. . Op deze manier jaag je klanten de winkel uit, want nu hebben ze een simpele vraag, over een paar jaar willen ze misschien wel andere rolluiken kopen. Bij vertrek zei een andere baliemedewerkster ons nog "tot ziens". Vriendelijk duidelijk gemaakt dat daar op deze manier bijzonder weinig kans op is. Toen men nog in Roelofarendsveen zat, was het een fijne toko. Maar blijkbaar is men de service en klantvriendelijkheid vergeten mee te verhuizen, of zit dat tegenwoordig niet meer in het leveringspakket. En knikker die baliemedewerker/ster eruit. Zelf ik heb mijn cursus klantvrienelijkheid vroeger beter afgerond, en iedereen vebaasd zich erover dat ik dat uberhaupt gehaald had.
Ook wij hebben afgelopen week kozijnen laten plaatsen, dakkapel laten renoveren en schuifpui laten plaatsen. Men werkt erg netjes en levert goede kwaliteit. We zijn enorm tevreden met zowel het voortraject als de daadwerkelijke realisatie. Ik zal jullie zeker aanraden bij mensen die ook kunststof overwegen.
Recent alle kozijnen/ramen/deuren/screens laten vervangen allemaal keurig naar wens verlopen. Vanaf het eerste contact, offerte, inmeten tot aan de uiteindelijke uitvoering prima. Top bedrijf ga zo door!!
Vanaf dag 1 zijn wij uitstekend begeleid in het gehele proces, denken goed mee, keurig geholpen. Ook de dagen ma-vr waarop er 2 man de werkzaamheden kwamen doen verliep alles keurig! Wij zijn dik tevreden en raden Ploeg zeker aan.
Wij zijn opzoek naar plissé horren voor ons kunststof kozijnen. Wilden graag kijken in de showroom en informatie inwinnen. Bij binnenkomst vroeg de receptionist of hij ons kon helpen. Uitgelegd wat wij zochten. De 2e vraag die deze jongeman ons stelde is of we onze kozijnen bij hun hadden gekocht. Dit is niet het geval. Ze konden ons niet helpen. Niet eens een uitleg waarom niet. Gewoon nee. Blijkbaar verdienen ze al genoeg. Klantvriendelijkheid is bij dit bedrijf heel ver te zoeken.
Kozijnen en ramen gekregen van ploeg kozijnen tijdens een renovatie van de woningbouw. De montage is zeer slecht gedaan. Het moest allemaal binnen een paar uur want de werkmannen wilde snel naar huis. Half afgemaakt en meerdere kozijnen zitten krassen en deuken in. Het materiaal breekt snel af zoals scharnieren die snel breken, de roosters in de ramen die snel kapot gaan en kit randen die los laten. Geluidsoverlast is veel erger dan voorheen. Tocht en wind komt door de deuren en kozijnen. En als je hier wat van zegt dan krijg je elke keer weer een ander smoesje te horen. Het is een ramp.
Ik ben een zeer tevreden klant***** Het team dat aanwezig was voor de grote klus was echt geweldig. Zeer professioneel. Ze dachten goed met mij mee en gaven bruikbare tips. Alles werd aan het eind van de dag weer netjes opgeruimd. Het resultaat was prachtigTopwerk.
Recent onderhoud en wat extra werkzaamheden laten uitvoeren. Er was in de communicatie bij het aannemen van de opdracht even wat verkeerd gelopen. Maar hierna ben ik zeer snel en goed geholpen. Gewoon top!
Geweldige vaklui, Mark en Kasper project W.F.Hermansstraat toppers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid