facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plezier in Zorg

Plezier in Zorg

Info

Wij bieden verschillende begeleidingsvormen voor jongeren aan bij Plezier in Zorg



"Indoorspeeltuin Plezier, een super leuke plek om te spelen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar.Wat maakt ons bijzonder?De indoorspeeltuin wordt deels gerund door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis.Onze indoorspeeltuin wordt gerund door een divers team, waaronder ook jongeren met bijvoorbeeld autisme van Plezier in Zorg.Onder begeleiding van onze chef kok's zouden wij graag voor jullie een heerlijk ontbijt, lunch of healthy versnapering verzorgen.Vergeet niet ons heerlijke huisgemaakte gebakjes met onze overheerlijke koffie.Deze jongeren zijn gebaat bij het leren van vaardigheden waarmee de kans van slagen straks groter is in de maatschappij."
Adres: Rademakerstraat 28A, 3769BD Soesterberg
Telefoonnummer: 0346215092
Stad: Soesterberg
Route: Rademakerstraat 28A
Postcode: 3769BD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Indoorspeeltuin, Binnenspeeltuin Bilthoven, Binnenspeeltuin Woudenberg, Thuiszitters Zoetermeer, Hayler Tamboer, Jeroen Verhoeven Plezier, Binnen Plezier, Dagbesteding schooluitvallers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurvrouw Behulpzaam - liefdevolle zorg dichtbij Buurvrouw Behulpzaam - liefdevolle zorg dich... 245 meter Liefdevolle (pgb)zorg dichtbij
Pedicure Praktijk Soesterberg Pedicure Praktijk Soesterberg 527 meter Pedicure praktijk die zich vooral specialiseert in het oplossen van voetklachten, en ...
Praktijk Paul Odijk Praktijk Paul Odijk 532 meter Praktijk voor Orthomoleculaire behandeling volgens klinische Psycho Neuro Immunologie...
Acupunctuur Soesterberg Acupunctuur Soesterberg 539 meter Betrouwbaar en professioneel, bel gerust of acupunctuur iets voor u kan betekenen.
Recensies
Overzichtelijk en schoon. Niet te groot met veilig speelplezier. Ideaal voor peuters! Verder goed betaalbaar en van alles te eten en drinken van prima kwaliteit! Zeer vriendelijke bediening. Voor ouders ook prettig, rustige sfeer geen muziek
Dagje met familie naar deze leuke indoorspeeltuin. Geweldig voor kinderen 1-10 jaar. Apart gedeelte voor peuters en dreumesen. Vriendelijk personeel. High Tea arrangement was ok, al komt het wat minder tot zn recht in een grote hal als deze. Aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Toiletten redelijk netjes.
Personeel buitengewoon kindvriendelijk. Veel afwisseling in veilige speeltoestellen. Voldoende plek voor ouders/begeleiders om te zitten en zicht te hebben op de kids. Prijzen zijn redelijk. Af en 'plakt' een tafel een beetje...ach eigenlijk niet zo gek in een speelparadijs. Er is wel veel nagalm in de ruimte. Als je daar niet tegen kunt, ga je naar een buiten speelplaats.
Hele leuke indoor speeltuin! Het deel voor de kleinere kids tot 4 jr is hier best ruim vergeleken andere indoor speeltuinen. Eten is erg lekker, hier kan je tenminste als volwassene ook fatsoenlijk eten ipv dat je zelf ook aan de mini frikandelletjes moet kan wel maar hoeft gelukkig niet. Zouden wij zeker nog een keer terug komen!
Overzichtelijke speelruimtes zie foto, dus je kan goed opletten op de kinderen. Simpel qua opzet in de positieve zin. Verder was het eten ook lekker en personeel aardig.
Parkeren voor de deur, schone speeltoestellen en zitgedeelte. Niet heel groot, vooral geschikt voor kinderen van 1 tot een jaar of 8. Oudere kinderen zijn wat sneller uitgespeeld. Keuken is goed en het personeel erg vriendelijk.
Heel fijn indoor speeltuin. Overzichtelijk zodat je je kind goed in de gaten kan houden. Het is er schoon en netjes. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam Alles was top en we komen zeker terug:
Geweldig dat dag eerder per kind €1 goedkoper is. Overzichtelijk, schoon, vriendelijke medewerkers. Regelmatig met kleinkinderen al geweest. Tip: als je een tafel afruimt dan deze en de stoelen gelijk ook even schoonmaken /controleren.
In 1 woord geweldig. Het high tea feestje van mijn zoontje was leuk. Het team is vriendelijk en meedenkend. Alles was naar wens en het eten smaakte naar meer. Nette toiletten, genoeg speelruimte voor de kids. Dus wij zullen hier wel vaker komen. Heel erg bedankt!
Leuke gemoedelijke speeltuin, met airco Heerlijk voor zulke dagen als vandaag 34 graden Ok, het is geen monkey town het is wat wat kleiner, maar hier kun je tenminste rustig zitten en de kids hebben veel plezier. Het eten is goed en niet te duur, al met al een leuk uitje Extra compliment voor de leuke spontane blonde jonge dame Je ziet maar weinig mensen, die zoveel plezier hebben in hun baan, super leuk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid