facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plein-13

Plein-13

Info

Vertoeven in Brabantse sferen met verse streekproducten, zoals Drunense kaas, eigengemaakt brood en ambachtelijk vlees van Dries van Delft!

Geschiedenis

Plein 13 staat voor: Gastvrijheid, vertoeven in Brabantse sferen, kwaliteit en verse streekproducten bereid in onze Franse keuken!


Ontbijten
Uiteraard serveren wij voor onze slaapgasten een heerlijk Brabants ontbijt met verse producten en eigengemaakt brood. Onze Italiaanse espressomachine zorgt ervoor dat u heerlijk wakker wordt met de beste koffie of espresso!
Wij werken bij het ontbijt met veel streekproducten, Vleeswaren en kaas uit de omgeving, ambachtelijk oerbrood.


Lunchen
Wat dacht u van een lekkere dikke donkere oerboterham met Drunense kaas en ambachtelijke gerookte ham van Dries van Delft. Of een heerlijke maaltijdsalade met gebakken gamba’s en knoflookmayonaise.


Dineren
Voor het diner hebben wij voor u een uitgebreide bistrokaart samengesteld.
Een zeer gevarieerde kaart met al het lekkers wat de Franse plattelandskeuken u te bieden heeft. Een portie scampi’s op de manier van Plein 13, slakken met kruidenboter, onze heerlijke carpaccio van Limousine rundvlees, en onze specialiteiten van de lava grill, Limousine entrecote, Ierse Rib-eye en grote tijgergarnalen!


Borrelen
Op ons terras of in onze sfeervolle lounge serveren wij u graag een heerlijk koud biertje. Wij hebben altijd een 5 tal bieren van de tap en een mooie selectie met binnen en buitenlandse biersoorten op fles.
Even lekker een wijntje drinken met een plateau Plein 13 erbij. Genieten van het goede leven!


Feesten
Wij beschikken over een zeer sfeervolle zaal met een capaciteit van 125 personen.
In onze zaal kan u een besloten diner houden, u kan er vergaderen, een condoleance, of een huwelijksfeest.
Wij zorgen er bij Plein 13 voor dat elke gelegenheid in goede handen is, en wij zullen dan ook alles in het werk stellen om het helemaal naar uw wensen in te vullen.


Slapen
Wij hebben 10 kamers, allen voorzien van een schone, eigen douche of bad en televisie op de kamer.
Wij zijn de kamers aan het renoveren, een aantal zijn er al klaar.
We zijn een klein en basic hotel, maar bij ons kan u groots genieten van de Brabantse gezelligheid.



--
Dit Facebook account is eigendom van Plein 13, te Drunen. Marketing Original beheert namens Plein 13 dit Facebook account.

Marketing Original aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze Facebook pagina, alsmede het gebruik van content, foto's en beeldmateriaal.
Op dit Facebook account zijn de algemene voorwaarden van Marketing Original van toepassing. Meer informatie? www.marketingoriginal.com

Adres: Raadhuisplein 13, 5151 JH Drunen
Telefoonnummer: (+31) (0)416 372381
Stad: Drunen
Route: Raadhuisplein 13
Postcode: 5151 JH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partycentrum Wijnand van Delft Partycentrum Wijnand van Delft 307 meter Het is een leuke locatie voormalig autotron maar er mogen nog wel wat dingen gerestau...
Restaurant & Partycentrum Remise Restaurant & Partycentrum Remise 1 km Kerst diner afgehaald bij de Remise. Top geregeld en heerlijk gegeten. Dankjewel!
Partycentrum Remise Partycentrum Remise 1 km Kerst diner afgehaald bij de Remise. Top geregeld en heerlijk gegeten. Dankjewel!
Recensies
Gezellig restaurant met meerdere ruimtes, leuke bistro stijl menukaart met prima gerechten. Voorgerecht met hele gefrituurde supreme is wel beetje veel van het goede en kruidenboter op de rib-eye naast de saus is toch ook wel opmerkelijk.
Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Het eten is geweldig. Ontbijt goed geregeld. De kamers behoeven wat aandacht en zijn heel gehorig. Maar toch voor het hele weekend dat we daar verbleven 4 sterren.
Lekker gegeten al duurde het wel lang voordat het op tafel kwam, we zaten al 1,5 uur te wachten.
Ik heb hier ooit een keer met mijn vriendin gegeten toen wij 5 jaar met elkaar gingen. Dit was de eerste keer dat ik voedselvergiftiging heb opgelopen in mijn leven. Het kwam door een gepofte aardappel met gigantisch sterke verotte knoflook ertussen. Ik dacht stel je niet aan gewoon opeten. Dat heb ik geweten. Tot midden in de nacht met buikkrampen in de foetus houding gelegen. En toen ik verhaal ging halen werd er een "gratis" toetje aangeboden ter compensatie.toetje had ik al betaald en niet op kunnen eten doordat ik ziek werd Ook had ik het idee dat ze me niet echt geloofde. Ik hoor van veel mensen dat het een OK eet tent is. Ik heb dit alleen niet zo ervaren.
Lekker gegeten via de actie 13 weken lang 13 gerechten voor Euro 13. Het pand lijkt behoorlijk groot volgens Google is er ook een hotel, maar het restaurant bestaat uit meerdere ruimtes, waardoor het ook bij een geringer aantal mensen lekker knus blijft. Alleen jammer dat de extra grote frieten niet los geserveerd konden worden, maar wel begrijpelijk. De gewone frieten mochten er echter ook zijn. Ook de zoete aardappelfrietjes waren lekker.
Eten was niet slecht, behalve de patat welke te zout was. De bediening liet zeer lang op zich wachten. Na ca. 20-30 minuten zelf maar ok een menukaart gevraagd. Uiteindelijk bijna 2 uur op ons eten gewacht. Toetje maar overgeslagen, geen zin om hier weer op te wachten. Jammer want er zit hier wel potentie.
Lekker gegeten..aspergesoep en uitsmijter. Heerlijk vers bruin brood erbij.
Helaas een slechte ervaring. Personeel heeft weinig aandacht voor de gasten. Als je cappuccino met appelgebak besteld, dan brengen ze eerst het gebak en pas na 5 minuten de koffie. Bij het afrekenen is er wederom geen aandacht voor de gasten. Ze praten liever met elkaar dan met de gasten. Hierdoor wist de medewerker niet met welk bedrag de gast betaald heeft. Uiteindelijk is er met veel vijven en zessen toch goed wisselgeld teruggegeven. In mijn geval, ik kom er niet meer.
Hier twee nachten doorgebracht in een budgetkamer. Harde bedden, vies tapijt en er lag nog een maaltijd van de vorige gast op de kledingkast. Diner was heerlijk, wel erg duur. Duurde lang voordat we geholpen werden en voordat het eten op tafel kwam terwijl het restaurant verder zo goed als leeg was. Lege glazen etc. bleven ook erg lang op tafel staan. Ontbijt ook erg lekker.
Zeer gehorige kamers, zwaar gesnurk van buurman was niet fijn. Badkamer moest afgesloten worden met slecht sluitende vouwdeur, niet fijn. WC maakte hoop kabaal door motortje erachter, is niet fijn s'nachts. Ontbijt was prima verzorgd maar toen ik wilde uitchecken om op tijd naar Efteling te vertrekken was er niemand meer aanwezig die aan de kassa mocht komen, na lang wachten noodgedwongen vertrokken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid