facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plaza de Halte Vries

Plaza de Halte Vries
Adres: brinkstraat 6, 9481 BJ Vries
Telefoonnummer: +31592541605
Stad: Vries
Route: brinkstraat 6
Postcode: 9481 BJ


Recensies
Zaterdag 09 juni hier gegeten. Prijs kwaliteit niet goed. We vroegen om goed doorgebakken friet...maar dat waren ze zeker niet..mijn man had frietje stoofvlees..dit was een miezerig beetje stoofvleessaus...het stoofvlees moesten we er bij denken. De salade was lauw ipv.koud. 26 euro voor twee friet 2 frikadellen en stoofvleessaus..een cola een radler vind ik behoorlijk aan de prijs zeker gezien de kwaliteit en onvriendelijke behandeling.
Nette zaak met heerlijke broodjes
afgelopen dinsdag hebben we 4 ongebakken eierballen gekocht om thuis te bakken, ze waren overheerlijk, lekker nasmaak en prima gekruid, helemaal top
Prima snackbar, frites worden gebakken in verse schone plantaardige oliën. Het kan hier af en toe best druk zijn dus doe je er goed aan jouw bestelling even telefonisch door te geven. Wel zo handig :
Goede cafetaria, een beetje weinig saus bij de patat oorlog.
Vond het altijd erg goed, maar deze keer viel het ontzettend tegen. Kwam hier vaak met mijn ouders. Wij gaan speciaal heen voor oa de eierballen, maar die waren droog en niet echt lekker. Patat had iets langer gebakken mogen worden en de uien van de turkeystick waren aangebrand. Toch maar weer naar onze eigen cafetaria volgende keer
Jammer dat alles in het frituurvet wordt gebakken zelfs hamburger dit hoort echt niet!!! En moet beter op zijn vet kwaliteit letten soms is het te oud,dus eerder verversen graag maar dit is bij de meeste zaken het probleem.
Slecht en dat voor dat geld veel te duur jammer , boeren friet besteld mmm de groente en vlees moest je zoeken jammer
Zeer vriendelijk personeel en veel keuze in menu's. Het eten was heerlijk. Als we weer in Vries zijn komen we zeker terug . Top.
Viezige ondermaatse vreetschuur met onbeleefd personeel die zelfs na expliciet oogcontact het nalaten om te groeten. Vreemde en irritante bejeging om jonge mensen met "mevrouw" en "u" aan te spreken. Kwaliteit laat behoorlijk te wensen over; harde doorgebakken patat in oud vet en kleine porties. Naar "ons kent ons " sfeertje van boerse Drenthenaren/ inwoners uit Vries. Zou vooral geen moeite doen hier een bezoekje aan te wagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid