facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Playtoday Lego Shop Gouda

Playtoday Lego Shop Gouda

Info

Legospeciaalzaak in Gouda

Geschiedenis

Welkom bij Playtoday, de gezelligste LEGO Speciaalzaak van Nederland. Eind oktober 2012 hebben wij onze deuren geopend in Gouda! Bij ons vind je alle LEGO catalogus artikelen, exclusieve sets, oude collector's items en LEGO merchandise.

Adres: Lange Tiendeweg 31, 2801 KE Gouda
Telefoonnummer: 0182-752006
Stad: Gouda
Route: Lange Tiendeweg 31
Postcode: 2801 KE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: LEGO winkel Gouda openingstijden, playtoday lego shop, lange tiendeweg 31, 2801 ke gouda, Grootste LEGO winkel Nederland, LEGO feestje Gouda, LEGO winkel Gorinchem, LEGO webshop, LEGO winkel Utrecht, LEGO Woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Speeldoos Gouda De Speeldoos Gouda 364 meter Als DPD pakketpunt een DRAMA. 1 ster nog te veel. Mevrouw luistert niet, kijkt niet e...
Recensies
Wat een superleuke winkel vanmorgen geweest ipv naar de Legostore in Westfieldmall de goede keus wat goedkoper ook hoop aparte dingen goedgevulde brickwall en heel belangrijk iig voor mij een klanten toilet super. Volgende keer zoontje mee die kan er ook spelen. Bouwen en film kijken in de minibioscoop echt superleuk aardig personeel aandacht voor je maar niet opdringerig om je nek zoals de officiële stores. Zeker voor herhaling vatbaar en aanrader voor als u nog twijfelde niet doen gewoon gaan daarna nog even echte goudse stroopwafels dag kan niet meer stuk vooral doorgaan. Tot de volgende keer..
Leuke winkel, leuk personeel, ook eigen ontwerpen. Er mag lekker gebouwd worden in de winkel. Hier ga ik zelden zonder aankopen de deur uit.
Leuke shop met alle officiële lego sets, maar vooral alle bouwwerken zijn erg leuk. Ze maken graag iets moois van de winkel en elke keer dat we gaan is er wel iets nieuws. Je kan er soms ook net dat ene unieke lego blokje vinden dat je nodig hebt in de legomuur.
Wat een leuke middag hebben wij gehad! Kinderfeestje was tot in de puntjes geregeld. Leuke activiteiten én een super leuke verrassing! De winkel vonden wij al geweldig! Maar ook voor een feestje een echte aanrader!
Klantvriendelijk en meedenkend, veel persoonlijker dan LEGO SHOP zelf. Volgens mij ook meer aanbod zelfs, ik weet wel waar ik naar toe ga voor LEGO vanaf nu!
Altijd weer een feest om met de kleinkinderen deze gezellige winkel binnen te stappen we werden vandaag zelfs welkom geheten nadat de deur voor ons open werd gehouden en ons te verbazen over de gigantische hoeveelheid Lego bouwdozen. De keuze is voor de kleinzonen altijd weer heel moeilijk, dus we draaien heel wat rondjes door de winkel. Er worden ondertussen poppetjes gebouwd, een stuk film gekeken, achter in de zaak Lego bouwwerken gebrouwen. Na een bezoek aan de kassa, met de lieve en heel geduldige jongeman, gingen we weer blij naar huis met onze dozen, poppetjes en 3 gratis kalenders. Deze Lego winkel en personeel verdienen een pluim
Geweldige winkel voor de LEGO liefhebber! En pas op met kinderen, die willen niet meer mee naar huis!
Erg leuk en vriendelijk medewerkers
Super knus winkel in Gouda. RUIM assortiment lego en nog meer. Aardig personeel. Netjes ingedeeld. Grote achterruimte voor kids om zelfstandig te bouwen. Leuk hoekje voor klein en groot. Tv hoekje waar kids even tv mogen kijken. Naar toillet is ook geen probleem, er is een grote toillet waar je gebruik van kan maken. Klein minpunt is dat bijna altijd druk is waardoor het snel krap voelt. Verder goed ingedeeld Ruim assortiment Prijs kwaliteit verhouding. Zelfs meer te vinden dan buitenlandse lego shops.
Heel leuk winkel konden binnen ook korte lego filmpjes kijken echt super gaaf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid