facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Playfull

Playfull

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Playfull Lingerie! Voor al onze specialistische webshops neemt u een kijkje op www.Playfull.eu!

Geschiedenis

Playfull lingerie is opgericht in 2007 en is ontstaan omdat het voor vele vrouwen, met een grotere cupmaat, lastig is om een goede lingerie te vinden. Grote Cupmaten was dan ook de eerste online webshop van playfull lingerie. Inmiddels is het aantal webshops flink uitgebreid, deze zijn allemaal te vinden onder ‘’andere webshops’’. Al deze webshops richten zich op een niche branche of specifieke doelgroepen binnen bodyfashion ofwel lingerie. Gemak en service zijn onze basis, comfort en uitstraling zijn minimale vereisten. Deze kernwaarden gelden voor alle onze online webshops !

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Interactie op onze Facebook pagina vinden wij hartstikke leuk en zien we graag! Wel hebben wij een aantal huisregels om deze pagina voor iedereen leuk te houden:

• Verbeterpunten horen wij graag, laat het ons weten op een nette manier (privé en publiekelijk).

• Advertenties, zowel commercieel als persoonlijk, zijn niet welkom en zullen verwijderd worden.

• Het posten van persoonlijke gegevens van één van onze medewerkers is niet toegestaan en zullen daarom verwijderd worden.

• Wij accepteren geen scheldwoorden of beledigingen.

• Wij accepteren geen seksistische opmerkingen.

• Wij proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn en jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wij managen deze pagina aan de hand van deze regels om het voor iedereen een leuke pagina te houden. Het lijkt ons leuk als we binnenkort iets van je horen op de Playfull Facebook!

Adres:
Stad: Maasland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HappyJans HappyJans 215 meter Een webwinkel vol HAPPYnes...
Croes Vlaggen Service Croes Vlaggen Service 695 meter Opgericht in 1995 met als doel een langere levensduur van de vlaggen te bewerkstellig...
Trouwbedrijven.nl Trouwbedrijven.nl 3 km Elke laatste zondag van de maand organiseren diverse trouwbedrijven uit de regio van ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid