facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Play-in

Play-in
Adres: Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht, Nederland
Telefoonnummer: 030 209 9920
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Hertogswetering
Huisnummer: 173
Postcode: 3543 AS


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–21:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Geweldig. Zeker voor een regenachtige dag. De algemene speelhal , maar vooral de klimmuur en trampolines maakten indruk op m'n kleinkinderen. Ook fijn parkeren voor een laag tarief! En door het gehele pand geweldige murals!
Wij hebben de glow in the dark midgetgolf bezocht. De banen zijn leuk opgezet en gaan verder dan de standaard bochtjes en loopings. Dat maakt het voor jonge kinderen soms lastig, maar niet onmogelijk. De eerste banen op de route liggen erg dicht bij de ingang waardoor tijdens ons bezoek het daar te druk was. Pas op als je de route om die reden andersom doet, want op de laatste baan neemt de baan jouw golfbal in.
Erg aan te raden.nEen week eerder hadden wij online kaartjes gereserveerd voor de Climb walls 12:00 en minigolf 13:20. We moesten 15 minuten eerder aanwezig zijn om de instructievideo te kijken, deze was duidelijk en helder. De medewerkers hielpen ons met de tuigjes. Er werden precies genoeg mensen toegelaten, waardoor we nooit hoefde te wachten.nnVervolgens gingen we minigolfen en konden we nog eerder beginnen. De baan is heel erg leuk en zeer creatief vormgegeven.nnWij komen terug!
Totaal onbekend met VR. Maar wat een Feest! 4 games was precies goed. De dag was zonnig, eerst buiten nog een broodje gehaald. Super aardig personeel bij de balie die dag. Zeer lief contact met mijn nichtjes waar ik mee naar VR ging. Ook bij de VR zelf, zeer vriendelijke jongeman die ons uitleg gaf.nGewoon een geweldige dag gehad daar!nnBuiten VR ook heel veel andere leuke dingen te doen met 1 tot tientallen personen tegelijk.nnIk raad deze plek op dit moment zeer zeker aan! gratis eerste 2 uur parkeren op het dak ;
Ik heb een samenwerking met Play In gehad. De samenwerking verliep super positief! Ik had duidelijk en snelle communicatie met Rosalie. Bij ontvangst verliep alles ook soepel en werden wij bij de activiteiten goed geholpen! Na afloop kreeg ik ook tijd om content te maken zonder dat er mensen aan het klimmen waren etc.nKortom een super fijne en leuke samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid