facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PlatteTV.nl

PlatteTV.nl

Info

PlatteTV is dé TV-winkel van Nederland. Kom langs in één van onze 9 winkels of ga naar onze webshop: plattetv.nl

Geschiedenis

PlatteTV.nl heeft 8 jaar online ervaring met 9 winkels in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Breda, Nijmegen, Eindhoven, Naarden, Zoeterwoude en Doetinchem waar u alles op het gebied van de nieuwste tv’s en audio/video kunt vinden! U bent welkom in één van onze winkels of kunt online bestellen via onze website. Voor vragen kunt u bij ons terecht via de telefoon, Social Media & live chat op de website.



"Ontdek en ervaar onze TV's en audioproducten in onze XXL store in Utrecht met maar liefst 1400 m2 kijk- en luisterplezier. Laat je inspireren door onze showmodellen en krijg advies op maat van onze specialisteren in de winkel. Ook kun je bij ons terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie of voor het ophalen van bestellingen, retourneren en natuurlijk service. Ook prettig; je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Je vindt onze winkel op slechts een aantal minuten rijden vanaf de A12, op de meubelboulevard van Utrecht. Je kunt gemakkelijk gratis parkeren voor de deur. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland?"
Adres: Hollantlaan 2-4, 3526 AM Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 026-8454658
ln.vtettalp@tcatnoc
Stad: Utrecht
Route: Hollantlaan 2-4
Postcode: 3526 AM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hifi studio Wilbert hifi studio Wilbert 4 km gelukkig een bedrijf waar mijn subwoofer gemaakt kon worden. Ik geniet weer van de ba...
AudioZaal AudioZaal 4 km Prachtige zaak met nog mooiere spullen. Vakkundige mensen met liefde voor geluid. Je ...
Bang & Olufsen ter Horst Utrecht Bang & Olufsen ter Horst Utrecht 5 km Snel, vriendelijk en goed geholpen.
Bruut Geluid Bruut Geluid 5 km Bruut Geluid nodig voor je evenement? Vanaf nu weet je waar je moet zijn! Bruut staat...
Ampco Flashlight Sales Ampco Flashlight Sales 7 km Goede werkgever en top bedrijf in de entertainment verhuur sector. Top kwaliteit lich...
De Silent Disco Club De Silent Disco Club 7 km Fijn bedrijf om zaken mee te doen, denkt mee en houdt rekening met je wensen. We hebb...
Smile Licht En Geluid Utrecht BV Smile Licht En Geluid Utrecht BV 8 km Ik ben al 15 jaar vaste klant bij Smile! Ieder weekend maak ik gebruik van de geluids...
Lichtgeluid.nl verhuurshop Lichtgeluid.nl verhuurshop 8 km Huren met een Smile doe je op lichtgeluid.nl het leukste AV-verhuurbedrijf in Utrecht...
HK Audio Nederland HK Audio Nederland 25 km Gedurende de laatste 4 decennia is de naam HK Audio in Europa en ver daar buiten syno...
Recensies
De versterker werkte slecht samen met mijn TV. 2 keer teruggebracht. Zonder oplossing. Wilde de versterker ruilen. Kon niet ondanks het feit dat een aanvullende garantie had genomen en de versterker minder dan 30 dagen in mijn huis had. 1 neem geen aanvullende garantie. 2 maak de aankoop ongedaan ook indien u een klein probleem heeft dat misschien snel verholpen kan worden. Kortom, ik zit met een kater.
Zeer goede service, veel kennis aanwezig en vriendelijk personeel! Ik was er nog niet helemaal uit wat ik precies zocht, heb even gebeld en werd direct uitgenodigd langs te komen. Uiteindelijk bijna 2 uur met Danny aan het zoeken geweest voor de perfecte setup. Geen pusherige verkoop technieken maar gewoon echt goed advies! Naar huis gegaan met een nieuwe TV en Soundbar voor ook nog eens een prijs waar de meeste webshops niet aan kunnen tippen!
Zaterdag eerst via de website en later in de winkel contact gehad en informatie gevraagd m.b.t. Oled televisies. Na inruil van onze oude TV goede prijs gekregen een nieuwe Phillips gekocht. De voorlichting, en bediening zijn dusdanig goed dat mijn volgende aankoop zeker hier zal zijn. De verkoper, Naveen, heeft ons geweldig geholpen. Chapeau.
Daadwerkelijk de goedkoopste. Je zult dan wel via de chat moeten onderhandelen, anders blijven de prijzen vergelijkbaar met andere internetaanbieders. Dat chatten gaat overigens snel en gemakkelijk. Ik had contact met Sanne en zij heeft mij keurig en snel geholpen. Na overeenstemming krijg je per mail een link naar jouw persoonlijke winkelwagen. Omdat ik toch nog twijfels had over mijn keuze ben ik daags erop naar de winkel in Utrecht gegaan. Ook daar netjes geholpen, dit keer door Dex. Prima advies gekregen. De technische verschillen tussen de 2 toestellen waar ik over twijfelde werden goed uitgelegd. Voordeel is ook dat in de winkel het beeld van de 2 toestellen naast elkaar getoond kon worden. Uiteindelijk op advies van Dex voor een ander toestel gekozen en dit is inmiddels een prima keuze gebleken.
Fantastische winkel, zowel fysiek als op internet. Uitstekende service, ook na aankoop. Doen nergens moeilijk over en reageren snel en adequaat. Ik had een tv besteld waarvan de led verlichting plaatselijk niet dimde. Werd binnen 2 weken omgeruild voor een nieuwe. Ook in de winkel is het personeel vriendelijk en deskundig. De prijzen zijn aan de onderkant van de markt. De service die ze daar bij leveren zijn echter aan de bovenkant van de markt. Uitstekend.
Beetje zonde dat dit onder de winkel van Naarden moet maar het is niet anders. Wat een DRAMATISCHE klanten service online... ze bieden een slechte deal en het duurt en het duurt maar voordat ze echt met een verhaal komen. Na 6 mailtjes nog geen stap verder. Wanneer ze eenmail bezig zijn met een deal en ik het er niet mee eens ben willen ze mij op mijn plek zetten door te vertellen dat het een prima deal is. Dan spreek je ook nog een Tim die wel een klantenservice training kan gebruiken. Vervelende vent!
18.11.2022 in utrecht een lg tv gekocht... super ontvangst door de gastvrouw...daarna zeer goed en snel geholpen door dax en allemaal even vriendelijk. Zeer mooie winkel met heel veel keus en bijna voor de deur gratis parkeren. Aankoop ook nog netjes in de auto gelegd. Zonder te vragen ook nog mooie korting gekregen. Echt een aanrader ! Super store !
Niet je tv laten ophangen door deze beunhazen. Je betaalt €100 en je tv hangt niet waterpas. Ze vragen €50 extra om het recht te zetten, omdat ik een maand later een melding heb gedaan. Ik zag pas dat hij scheef hing nadat de tv meubel is opgehangen. Volgens Said van Hello TV kan dit komen doordat iemand zich heeft gestoten. Wat een joke.
Zeer slechte service na aankoop. Kom je terug met een kapotte afstandsbediening wordt je doorverwezen naar de leverancier om het zelf te regelen. Alles behalve servicegericht bedrijf. Alleen de verkoop is belangrijk en dan zijn zij klaar. Waardeloosbedrijf op de woonboulevard in Utrecht. Geen één ster waard maar die moet je geven om de beoordeling af te ronden.
Nieuwe samsung 65 inch oled Tv gekocht via de site. K had een paar vragen na bestellen in verband met levering en actie die hierop van toepassing was. Zeer professioneel verder geholpen door de klantendienst via de online chat functie op de site.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid