facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Platform MS

Platform MS

Info

Platform MS wilt door middel van het delen van persoonlijke ervaringsverhalen meer inzicht geven in de levens van MS'ers en hun omgeving.

Geschiedenis

Sinds 2013 is het duidelijk dat de partner van Floris MS heeft. Na haar eerste ‘echte’ MS aanval in juni 2015, voelde Floris enorm de behoefte om te schrijven over ‘haar’ ziekte en wat MS (en medicatie) allemaal doet met haar én hem. Ervaringen, meningen en pure gevoelens zijn de rode draad van zijn verhalen.

Bovenstaand is beknopt de tekst van Floris; Founder van Platform.MS. Door zijn ervaringen, meningen en pure gevoelens te delen op MSweb.nl, krijgt hij steeds meer feedback van mensen (zowel patiënten als ook partners) welke het zo fijn vinden om ook eens in ‘het hoofd’ te kunnen kijken van een partner van een patiënt. Het lijkt er op dat er nog steeds een bepaald soort taboe heerst op de ‘partners van’. We zijn niet ondergeschikt aan de patiënt. We hebben met elkaar ons leven. Onze liefde voor elkaar.

Platform MS wilt door middel van het publiceren van verhalen meer inzicht geven in de levens van partner en patiënt. Het doel is om elkaar te helpen en nieuwe inzichten te geven door het delen van eigen ervaringen!

Adres: Fornheselaan 118, 3734 GE Den Dolder
Stad: Den Dolder
Route: Fornheselaan 118
Postcode: 3734 GE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid