facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plastifix Enkhuizen

Plastifix Enkhuizen

Info

Stansen en hoogfrequent lassen van kunststoffen en karton tot het door u gewenste product.

Geschiedenis

Plastifix is een klein flexibel bedrijf met 6 decennia ervaring in het stansen en hoogfrequent lassen van kunststoffen en karton tot het door u gewenste product. Bij Plastifix vindt u volop variatie. Kantoorbenodigdheden van pennenetui tot ringband, bedrukt of onbedrukt, veelkleurig of transparant.

Menukaarten, showtassen, documentenmappen of paspoort / creditcardetuis. Alles wordt vlot geleverd en vervaardigd uit vrijwel onverwoestbaar kunststof of karton.



"Plastifix levert maatwerk in kunststof aan de business to business markt.De productie vindt plaats in Enkhuizen, bij ons kiest u voor Nederlands Fabricaat. Dat kunnen ‘standaard’ kantoorartikelen zijn zoals ringbanden paspoorthoesjes en documentenmappen, al dan niet voorzien van uw logo of steigerenveloppen, tekeninghoezen en waarschuwingslabels voor de bouw. Maar ook uw eigen creatieve idee of plan! Wij denken met u mee om tot het gewenste product te komen.Zo hebben wij wel eens opblaasbare rookworsten, klokken en zelfs een avondjurk gemaakt.Dus u begrijpt:u kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het! Alles op aanvraag van de klant."
Adres: Zoutketen 35, 1601 EX Enkhuizen
Telefoonnummer: +31(0)228 31 80 32
Stad: Enkhuizen
Route: Zoutketen 35
Postcode: 1601 EX


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eerste Hulp Bij Examens Eerste Hulp Bij Examens 0 meter Examen is spanning! Geef een steuntje in de rug met dit bijzondere Eerste Hulp bij Ex...
Seed Conditioning Enkhuizen Seed Conditioning Enkhuizen 197 meter We offer the best equipment for drying seeds and pelleted seeds.
Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. 491 meter Dakadvies•Daktechnische advisering• Milieutechnische advisering• Opleveringsinspectie...
Recensies
Onlangs had ik een zakelijk idee om protectiehoezen te maken. Toevalligerwijs bij Plastifix terecht gekomen waar ik een ontzettend hartelijke dame aan de lijn kreeg die meteen enthousiast was over het idee. Samples opgestuurd voor het idee en netjes een week later het prototype binnen. Uiteindelijk bleek het niet te kunnen voor de prijs die ik wilde, dit werd netjes gecommuniceerd en de hartelijkheid bleef. Ontzettend tevreden over de service en zeker 5 sterren waard.
Plastifix B.V. is een bedrijf waar nog een echte ambacht wordt uitgevoerd. Het bedrijf maakt alles van plastic. Van bankpashoesjes tot opbergmappen en het kan in alle vormen en maten worden gemaakt. Alles kan worden voorzien van gewenste logo"s. De lijfspreuk van de eigenaar is dan ook "u kan het zo gek niet bedenken, maar ik maak het!" En dat klopt volledig.
Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf met een top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid