facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plantijn

Plantijn

Info

Plantijn is de leukste basisschool van Barneveld: Onze school leidt wereldburgers op! Een Facebook-pagina voor en door ouders.

Geschiedenis

Plantijn is de leukste basisschool van Barneveld.
- De kinderen krijgen Engels vanaf groep 1 en sluiten de basisschool af met een apart Anglia-diploma.
- Er wordt veel aandacht aan lezen besteed; Plantijn is een leesschool en iedere week krijgen de kinderen een nieuw boek mee naar huis.
- Vanwege de kleinschaligheid is er veel tijd en aandacht voor persoonlijke aandacht, zowel voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben als voor kinderen die extra uitdagingen zoeken.
- De kinderen leren zelfstandig te werken wat een belangrijke basis is voor de toekomst en wat veel rust in de school met zich mee brengt.
- Alle betrokkenen, zowel ouders als leraren en directie, streven naar een goede afspiegeling van de samenleving qua achtergrond. Dit betekent dat alle kinderen welkom zijn!
- Aanvullend op het openbare onderwijs kunnen de ouders en hun kinderen kiezen voor humanitaire vorming of christelijke vorming.
- Onze kinderen leren op de Plantijn op een respectvolle manier met elkaar om te gaan, ongeacht achtergrond. Zo leert men dat elk individu een eigen mening en opvatting mag vormen én uiten.
- Naast het normale onderwijs vinden er op de Plantijn véél leuke activiteiten plaats.
- Binnen het schoolgebouw zijn een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal én een BSO gevestigd.

Nieuwsgierig geworden? Plantijn heeft een zeer open cultuur. Schroom niet; loop eens binnen! Er is altijd een leerkracht of ouder die u een rondleiding of meer informatie over de school kan geven.



"Plantijn is een moderne basisschool met een open cultuur, gericht op respect voor jezelf, de ander en de omgeving. Het gepersonaliseerd leren van elke leerling op didactisch, sociaal en persoonlijk gebied staat centraal. We geven instructie op hun eigen niveau in dynamische instructiegroepen en de leerkrachten zijn vakspecialist. We maken leerlingen eigenaar van hun ontwikkeling middels leergesprekken en portfolio’s. We geloven in de kracht van ‘samen’, wat we creëren in alle lagen van onze organisatie, van leerling tot externen. Als minimaatschappij willen we dat onze leerlingen als zelfbewuste wereldburger Plantijn verlaten."
Adres: Nederwoudseweg 19A, 3772 TD Barneveld
Telefoonnummer: 0342 41 56 35
Stad: Barneveld
Route: Nederwoudseweg 19A
Postcode: 3772 TD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Anglia school barneveld, Vakantie Plantijn barneveld, Christelijke basisschool Barneveld, Amaliaschool Barneveld, Peuterspeelzaal Barneveld, PWA Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Christelijke Kindcentra De Drieslag Christelijke Kindcentra De Drieslag 253 meter Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), tussenschoolse opvang (TSO), en peute...
Prinses Amaliaschool Barneveld Prinses Amaliaschool Barneveld 253 meter Onze zoon gaat er met veel plezier heen .
De Hoeksteen De Hoeksteen 887 meter Kerken staan boven het virus en trekken zich nergens iets van aan. Wat een schande. W...
Basisschool de Bron Barneveld Basisschool de Bron Barneveld 2 km Basisschool Bijbelgetrouw onderwijs. Waar identiteit en kwaliteit prachtig samengaan....
Kindcentrum de Branding Kindcentrum de Branding 3 km Basisschool de Branding, Barneveld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid