facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plantencentrum Velden

Plantencentrum Velden

Info

Plantencentrum Velden is al 25 jaar uw 100% groene specialist op het gebied van kweken, verzorgen en verkopen van kwalitatief hoogwaardige planten.

Geschiedenis

Plantencentrum Velden

Zoals de naam al zegt: uw 100% groene specialist op het gebied van kweken, verzorgen en verkopen van kwalitatief hoogwaardige planten voor kamer, tuin, groentetuin, terras, vijver en balkon.
Wij bieden een topassortiment planten uit de hele wereld, vakkennis, indien u wenst hulp of advies, overdekt winkelen (17.000 m2) en gratis parkeren.

Bovendien zijn wij altijd zondags geopend! Plantencentrum Velden: uniek in grootte, assortiment, vakkennis, sfeer en kwaliteit!



"Plantencentrum VeldenZoals de naam al zegt: al 28 jaar uw 100% groene specialist op het gebied van kweken, verzorgen en verkopen van kwalitatief hoogwaardige planten voor kamer, tuin, groentetuin, terras, vijver en balkon.Wij bieden een topassortiment planten uit de hele wereld, vakkennis, indien u wenst hulp of advies, overdekt winkelen 17.000 m2 en gratis parkeren.Bovendien zijn wij altijd zondags geopend! Plantencentrum Velden: uniek in grootte, assortiment, vakkennis, sfeer en kwaliteit."
Adres: Vorstweg 60, 5941 NV Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0774729015
Stad: Velden
Route: Vorstweg 60
Postcode: 5941 NV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Zeer mooie kas/winkel met zeer veel onbod van planten.
Topzaak. Er werd echt de tijd genomen om je te voorzien van een goed advies, in ons geval door John Paul: Super! Alles werd netjes klaar gezet en ook werd er geholpen met het inladen.
Koop hier al jaren mijn eenjarige planten. Dit jaar een prachtige roos op stam gekocht, dacht een Minerva paars en geurend maar de knopjes waren nog heel klein. Toen ze langzaam open gingen bleek het geen Minerva te zijn. Gebeld en mocht zonder problemen komen ruilen. Dit noem ik nog eens SERVICE. dank je wel, plantencentrum Velden.
Een goede planten centrum met een ruim assortiment. Van binnen tot buiten en 1 jarig tot meerder jarig je kunt het bij ze krijgen. De medewerkers hebben veel kennis over de planten ze hebben ieder hun expertise en daar worden ze dan ook ingezet. Ik ben er vandaag geweest voor een leuk plantje voor moederdag, een Dahlia met roos-witte bloemen erg mooi. Wat ook fijn is is de parkeergelegenheid er zijn genoeg plaatsen dus je hoeft niet te zoeken.
Geweldige mooie verzorgde bloemen. Overzichtelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader om er eens een kijkje te nemen!
Mijn favoriete plantencentrum ooit! Standaars plantenwinkels kunnen niet op tegen dit plantencentrum. Ondertussen wel dik 30 verschillende planten winkels bezocht. En dit is toch wel mijn favoriet. Woon helaas in Groningen. Maar zodra ik in de buurt ben om familie te bezoeken. Moet ook plantencentrum Velden bezocht worden. Zelf ben ik een huisplanten liefhebber. En word dan ook erg blij van het aanbod. Ook wat zeldzamere planten worden aangeboden. En ook nog eens voor een prima prijs. Dit is mijn persoonlijke snoepjes winkel. En is het elke keer weer een verassing wat ik mee naar huis neem.
Van alle tuincentrums waar ik ben geweest, is dit echt de allermooiste. Prachtige planten, het staat er allemaal fris en fruitig bij. Prijs kwaliteit is goed. Veel bijzondere planten te koop. Geen beestjes gezien.. rouwvarenmug, wolluis of wat dan ook van gespuis. Vriendelijke personeel. Veel ruimte. Dit is echt een aanrader
Pas 1x geweest, doordeweeks rustig. Goede parkeerplaatsen, fijn en ruim binnen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gaan binnenkort weer eens kijken daar
Zeer vriendelijke service, kundig advies, behulpzame medewerkers. En, misschien wel het belangrijkste, de planten die ik gezien heb kamerplanten zagen er super verzorgd uit. Ik heb een grote en een paar kleine kamerplanten gekocht met allemaal dezelfde soort bloempotten. De inpaktafel is goed voorzien, dus ik het alles mooi in kunnen pakken. De grote plant werd voorzien van een hoes om deze te beschermen voor het vervoer. En ik kreeg wat hydro korrels in de bloempotjes van de kleine planten, zodat die wat hoger in de potjes kwamen te staan. Ik was er nog nooit geweest, maar ik ga zeker terug!
Geweldig mooi tuincentrum, heel groot en een enorme keuze. Zondags ook geopend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid