facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLANT

Info

OPENING 2019

PLANT
A plant based paradise in the centre of Den Bosch

Geschiedenis

plant-based paradise PLANT will open in March 2020 in the city center of Den Bosch.
PLANT is a sustainable organic plant-based boutique style warehouse with a plant-based vegan lunchroom in one.

For everybody who loves to shop plant based organic slow fashion and lifestyle products or eat delicious food.

To be continued..

www.plantbasedparadise.nl



"De oude fysieke locatie van oerwoud is gestopt maar jullie hoeven oerwoud niet te missen. Oerwoud is ingetrokken bij PLANT, daar kan je nog altijd genieten van al het Vegan oerwoud lekkers en terecht voor de mooiste planten. Wij zien jullie graag bij PLANT, locatie: Schapenmarkt 26, Den Bosch"
Adres: Schapenmarkt 26 -28, 5211ET 's-Hertogenbosch
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Schapenmarkt 26 -28
Postcode: 5211ET



op zoek naar gerelateerd: Plant Den Bosch Instagram, Vegan Den Bosch, Oerwoud Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westside Den Bosch Westside Den Bosch 164 meter Geweldige mooie planten gekocht torenhoog . 1 van 3meter en de andere even mooi 2 met...
NINKE NINKE 258 meter Al vele jaren kom ik bij “by Ninke “ in Den Bosch. Steeds weer word ik blij als ik de...
Recensies
In Plant kun je lekker en gezond veganistisch eten, de sappen zijn vers en vol van smaak. Binnen is erg gezellig, met ontspannende muziek en veel planten die overal hangen. Zeer vriendelijk personeel. Aanbevolen.
Lekker verse producten, veel is zelf gemaakt maar niet alles. Onze maaltijd was aan de kleine kant maar wel erg lekker. Je kan de meeste aankleding in de lunchroom ook kopen, denk dan aan planten, zaden en accesoires. Zeker een leuke ervaring !
Heel leuk qua sfeer, interieur en echt een plantenwinkel en koffiezaakje ineen. Bediening kan wat alerter, duurt vaak wat lang. Wel heel leuk om even naar binnen te gaan om toch nog dat ene leuke plantje te scoren of om koffie te drinken.
Zondag wezen eten bij plant. De uitstraling is heel leuk en de muziek zorgt ook voor een fijne sfeer. De mango smoothy en de chocolade granola bowl waren heerlijk. Het Avocado broodje was lekker alleen wel pittig kwa kruiden tip: zet dit op de menu kaart erbij. Het eten kwam niet tegelijkertijd maar gelukkig was het eten wel echt lekker. Het personeel was ook erg vriendelijk!
Wat een verrassing. Je kunt hier geweldig lekker eten. Een echte aanrader voor diegene die al gewend zijn aan vegan en voor diegene die dat nog niet zijn. Top!
Quaint & Gezellig and the VEGA Coffee was LEKKAAAA . #VEGA #Tea #Coffee #DenBosch
Gezellige huiskamersfeer en heerlijke hapjes en drankjes. Perfecte plek om te lunchen en even de drukte van de stad achter je te laten.
Hip, lekker, leuk, en top personeel! Het is gewoon heel gezellig om hier te komen. Je hebt een menu’tje voor €15 waarvoor je een broodje/salade of smoothiebowl krijgt met een warme drank en vers origineel! groenten sapje. Je zit tussen de planten en kan lekker naar buiten kijken. Ik kom zeker terug!
Hele mooie zaak! Echt een op en top concept! Heerlijke espresso gedronken en vriendelijk personeel. De mannelijke serveerder specifiek was erg vriendelijk! Ondanks dat de Franse muziek wat oudbollig is, was het zeker een 5 sterren ervaring!
We zijn geen vegetariërs maar we vonden dat al het eten lekker is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid