facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plankgas

Plankgas

Info

Plankgas is een nieuw bedrijf, geleid door een jonge ondernemer, in de autohandel industrie.

Adres: 1351jb, 1351jb Almere Haven
Telefoonnummer: 0651138811
Stad: Almere-Haven
Route: 1351jb
Postcode: 1351jb


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: plankgas betekenis, plankgas doek, plankgas bongo, plankgas strip, plankgas zanger, heb ik weer plankgas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venza Exclusive Cars Venza Exclusive Cars 314 meter Bij Venza Cars twee weken geleden een Dodge Ram gekocht en mijn mooie Mercedes GLE 5...
Scuderia H&S Corse Scuderia H&S Corse 659 meter Scuderia H&S Corse - Dutch Alfa Romeo Racing Team Like us, follow us!
FDT Sportscars - Quality Imports FDT Sportscars - Quality Imports 746 meter Was al even opzoek naar een Subaru, dankzij FDT Sportcars is deze droom waargemaakt.
Recensies
Wat een fijne ontvangst na een rit van ruim 212 km door Jordy eigenaar en zijn aardige vader!! Jullie zijn toppers! Alle tijd wordt er voor je genomen en je kan goed op je gemak de auto verkennen, het was top! Ook de service, het kon niet beter! Ik ben heel blij met mijn hier gekochte Twingo. Zeker een dikke aanrader!!
Wij hebben een zeer leuke auto gekocht bij dit nieuwe bedrijf in onze regio. Bij binnenkomst voelden wij ons gelijk door de jonge eigenaar. Jordy, wat ben je een sympathieke gozer.
Super leuke auto's voor een grote maar net zo leuk voor een kleine. Voor iedere beurs is er iets. Van oud naar nieuw. Hele fijne, nette en eerlijke inruil en verkoop ervaring gehad. Gewoon een degelijk goede auto voor een betaalbare prijs. No nonsense en vriendelijke eigenaar. Ook voor onderhoud kunt u naar de naastgelegen garage APK Vit! Als je een goede en eerlijke tweedehands auto wilt is dit waar u moet zijn! Echt een AANRADER!!!!!
Afgelopen zaterdag had ik problemen met mijn koplamp. Toen er geen garage in de buurt open was heb ik de gok genomen om bij deze handelaar te vragen om hulp. Hij gaf aan dit te kunnen doen. Na een paar minuten was de auto alweer klaar en ik kreeg deze reparatie zelfs gratis omdat het niet veel werk was en we een leuk gesprek hadden. De service die beschreven staat klopt 100%. Ik ben je dankbaar.
De auto's zijn schappelijk geprijsd en er is ruime keuze! De verkoper is ook erg aardig! Ik heb nog niet het model gevonden wat ik zoek, maar ik kom hier zeker nog eens terug.
Wat een topbedrijf. 2 auto's gekocht. Zeer schappelijke man. Je wordt netjes behandeld en krijg eerlijk advies. Zeer zeker een aanrader. Jordy bedankt en ga zo door.
Fantastische service. Wij zijn de trotse eigenaar geworden van een nette Toyota Aygo. Inmiddels zijn we al 3 maanden verder en de auto rijdt nog steeds fantastisch! De eigenaar is echt een man van zijn woord.
Dit weekend is mijn corsa afgeleverd en ik kreeg als cadeau nog een lekker flesje wijn.
Eerlijke verkoper goede service Auto met nieuwe apk afgeleverd. Super!!
Deze zaak heeft een mooi aanbod aan kleine en zuinige auto's. De prijzen zijn relatief goedkoop en de service is zeer goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid