facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Planken Wambuis

Planken Wambuis

Info

Dé afspreek locatie van de Veluwe! Verlengde Arnhemseweg 146, N224 tussen Ede & Arnhem 026-4821251. Op 800 meter van A12 & A50, Gratis parkeren.

Geschiedenis

Namens het team van Restaurant Planken Wambuis "hartelijk welkom" op onze site. Leuk dat u de tijd neemt om eens nader met ons kennis te maken.

Chef-kok Manfred Majoor heeft met zijn keukenbrigade weer een nieuwe en uitgebreide menukaart met smaakvolle combinaties en harmonieuze gerechten samengesteld, aangepast aan het culinaire seizoen. U vindt de actuele menukaart onder de gelijknamige button.

Restaurant Planken Wambuis heeft een rijke historie en is prachtig gelegen aan de rand van het gelijknamige natuurgebied. Het restaurant bevindt zich in een karakteristiek pand tussen de bomen, met een ruime, gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en een prachtig terras aan de achterzijde van het restaurant. Dat alles op slechts enkele honderden meters van de rijkswegen A12/A50 maakt Planken Wambuis de ideale afspreek lokatie op de Veluwe.

Wij nodigen u dan ook van harte uit in om in een sfeervolle bos-ambiance te komen genieten van een kop koffie met heerlijke taart, een gezellige lunch of smaakvol diner.

EN ... U KUNT OOK VERGADEREN IN PLANKEN WAMBUIS
Wilt u een vergadering, workshop of andere bijeenkomst organiseren?

Dat kan in Restaurant Planken Wambuis! Bij ons treft u een inspirerende Jachtkamer, invulling op maat van uw culinaire wensen, een uitstekende bereikbaarheid vanaf de rijkswegen A12 en A50 en gratis parkeergelegenheid. De vergaderruimte heeft bovendien haar een eigen bar, garderobe, toiletgroep en audiovisuele middelen.

Heeft u interesse in het reserveren van onze vergaderruimte? Stuur dan een e-mail aan [email protected] of bel naar 026 - 482 1251.

Graag tot ziens!

Gastvrije groet,

Directie & medewerkers van Restaurant Planken Wambuis

Adres: N224, 6718SM Ede
Telefoonnummer: 0264821251
ln.siubmawneknalp@nafets
Stad: Ede
Route: N224
Postcode: 6718SM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: planken wambuis openingstijden, planken wambuis betekenis, planken wambuis natuurmonumenten, planken wambuis menu, planken wambuis wandelroute, lunch planken wambuis, planken wambuis prijzen, planken wambuis anwb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Red's Tapas, Grill & Bar Red's Tapas, Grill & Bar 8 km In mei waren we hier ook en hebben toen heerlijk gegeten. Met het zelfde verlangen au...
Restaurant Resy's Restaurant Resy's 8 km Dit restaurant is sfeervol en serveert heerlijk eten. Bediening is vriendelijk en kun...
Partycentrum en Cafe de Kade Partycentrum en Cafe de Kade 13 km Wings of Freedom, waanzinnig mooi
Recensies
Mooi restaurant, mooie menu kaart! Alle gerechten zie er zeer mooi uit maar smaken ook voortreffelijk! Chapeau voor de kok en de bediening. Vriendelijk en warm ontvangst!
In alle opzichten een perfect restaurant! Heerlijk eten, mooi ingericht, zowel overdekt als open terras, zeer goede en vriendelijke bediening en het eten is ook nog behoorlijk gezond! Well even reserveren van tevoren.
Heerlijke gegeten, super vriendelijk en enthousiast team wat er rond loopt. Het eten werd snel geserveerd.
Ze hebben kennels voor honden! Hoe leuk is dat? :. Gevarieerd lunch en diner menu. Alles was lekker. Top service, top locatie! Je kunt wandelen en daarna hier gaan lunchen. Fijne rustieke sfeer.Eten: 4/5
Genieten bij Planken Wambuis. Nu voor het eerst voor diner geweest. Heerlijke sfeer in het aanbouw-veranda deel. Heerlijk wild gegeten. Echt genieten! Parkeren: Soms wat weinig plekken omdat het ook een uitgangspunt is voor het wandelgebied.
Net na tien uur dachten we hier een stevige bodem te kunnen leggen voor een dagje wandelen op de Veluwe. Helaas gaat de keuken pas om 12.00 uur open en krijg je voor die tijd de keuze uit drie soorten taart, meer niet helaas. De gekozen appeltaart was echt steenkoud en alleen al om die reden niet echt een culinair hoogstandje. Jammer! Restaurant ziet er zeer mooi uit, je kunt er prachtig zitten en de gerechten als de keuken open zijn zullen best goed zijn maar dit beleid kan ik niet helemaal volgen. Toch nog drie sterren voor de entourage de uitgebreide en goede koffie. Maar die appeltaart…
Deze gast is dol op de biologische keuken, voorkeur voor dieren die lekker in bos hebben gelopen. Hier wordt je op de wenken bediend. Herten die hier paar weken geleden nog op de Veluwe liepen kunt u hier vinden op uw bordje. Vergezeld van een heerlijke rode wijn saus en een klassieke gekonfijte zilverui. Hoe gek genoeg was juist de verassing op de avond voor de pittige Gamba’s. We zitten hier toch echt een stukje van de zee in het hart van de Veluwe.
Gisteren hebben wij hier héérlijk gegeten. Kraakvers, pure smaken, à volonté gratis bijbestellen van aardappeltjes en mooi opgemaakte borden. Het personeel hield alles prima in de gaten, zonder opdringerig te zijn. Ook met de dieet wensen van één van ons lactosevrij en glutenvrij werd prima rekening gehouden en door de keuken een mooi nagerechtje gemaakt. We hebben een hele fijne avond gehad en komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn!
Heerlijk eten, gevarieerde kaart met ook de nodige klassiekers, fijne bediening en sfeer. Terecht een topper in de regio. Vegetarische menuopties: Diverse vega/vegan gerechten - of vega/vegan varianten.
Het eten is goed, maar aan de prijzige kant. De tafels staan ver genoeg uit elkaar, maar bij het in- een uitlopen kun je absoluut geen afstand houden. De sfeer is zakelijk efficiënt en zo lijkt het ook georganiseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid