facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Planet Jump

Planet Jump

Info

Indoor Trampoline Park, Den Haag

Geschiedenis

Hallo allemaal,
Planet Jump is een indoor trampoline park waar jong en oud(er) zich kunnen uitleven op een enorm veld van trampolines die met elkaar verbonden zijn en ook nog eens omringt worden door trampoline wanden.
Sportief, veilig en fun !
Planet Jump is, voor kids & ouders, jongeren, sportgroepen, schoolklassen en bedrijven, de ideale gelegenheid sportief plezier te beleven.
Planet Jump is toegankelijk voor iedereen, en van vrij springen tot een besproken feestje.
Aan de ouders en begeleiders is ook gedacht, voor hen hebben we een knusse lounge ingericht waar men gezellig kan ontspannen met een lekkere cappuccino of iets anders.
Op elk heel uur start een nieuw Jump uur, we raden aan zeker voor grotere groepen en feestjes even tijdig contact op te nemen om teleurstelling te voorkomen.
Kom eens kijken en Jump mee!



Adres: Stadhoudersplantsoen 28, 2517 JL Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0707796180
Stad: Scheveningen
Route: Stadhoudersplantsoen 28
Postcode: 2517 JL



op zoek naar gerelateerd: planet jump kinderfeestje, planet jump megastores, planet jump den haag korting, planet jump xl rijswijk, planet jump megastore, planet jump xl den haag, planet jump trampoline, planet jump den haag kerk
Recensies
Het springen was leuk maar wat een onbeschofte ontvangst! Sjonge jonge, als je zo'n hekel aan bezoekers hebt, waarom week je hier dan?? En niet alleen tegen mij, ook andere bezoekers werden afgesnauwd. Echt een domper op de ervaring.
Misschien hadden we geluk maar het was lekker rustig. Vind het ook prettig dat het overzichtelijk is, je kan vrijwel altijd je kind zoen gaan. Erg sneu dat op dit moment geen koffie of iets anders mag ivm maatregelen.
Je betaald per uur, en ik moet zeggen na een uur waren de kids flink afgemat. Gaat per groep per uur dus het is nooit heel erg druk. Er word een goede uitleg geven over de regels voordat de kids mogen gaan springen. Het is een mooi oude kerk en goed overzichtelijk. Zelfs voor de kleinste dochter van 2 was er een apart gedeelte boven om te springen. Alleen omdat er verder niemand was is ze toch ook maar bij de grote gaan springen.
Super leuk voor kids , ook je kinderfeestje is hier compleet met drinken, snoep en pannenkoeken of pizza, we komen hier graag
Kinderfeestje perfect Service heel relaxed, alles geregeld Kids blij en makkelijk voor de ouders :
Fijne kleine Jump voor kids tot 12 jaar. Vriendelijke behulpzame medewerkers. Plannen goed qua eten en drinken. Relaxte sfeer. Alles compleet voor de jarige job: limo op tafel, versiert, zakjes chips... En echte aanrader!
Ik vond het echt verschrikkelijk, er was een oude man de eigenaar en die was vrij brutaal, het eten was niet lekker, het stinkt naar zweet voeten en we hadden voor 2 uur betaald maar we mochten maar 1 uur springen erg jammer. Het personeel was ook niet erg aardig. Er lag ook chips op de trampoline. Er is ook geen wifi. En een super triest kerkje, ik kom hier niet meer terug. jammer dit... Beter veranderen jullie dit!!!
Erg jammer dat je als ouder niet gezellig mee mag springen!
Onwijs mooie locatie voor heel stoer feestje. De prachtige kerk met authentieke kenmerken en glas in lood ramen en samen met de trampolines en de discolampen en knallende muziek maakt het een hele leuke locatie voor een feestje, vooral als het donker is is het echt een top feestje
Perfect als je de kinderen een uurtje stoom wilt laten afblazen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid