facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plan Molenbeek Nunspeet

Plan Molenbeek Nunspeet

Info

Dit is de facebookpagina Plan Molenbeek Nunspeet van Makelaarskantoor de Boer uit Nunspeet over de bouw van circa 190 woningen rondom het Wezenland

Geschiedenis

Dit is de facebookpagina Plan Molenbeek Nunspeet van Makelaars- en Hypotheekkantoor de Boer uit Nunspeet over de bouw van circa 190 woningen rondom het Wezenland in Nunspeet.

De te bouwen woningen betreffen rijtjeswoningen voor starters, twee-onder-1-kap-, bouwkavels voor vrijstaande koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen.

Geïnteresseerde kavel- en/of woningaankopers adviseren wij zich aan te melden bij Makelaarskantoor De Boer via [email protected] of via telefoonnummer 0341-258914 zodat u op de hoogte blijft van de (bouw)ontwikkelingen alsmede uw evt. toekomstige (kans op) aankoop van een kavel of woning op Plan Molenbeek.

Als u deze facebookpagina Plan Molenbeek Nunspeet leuk vindt en dat aanklikt dan wordt u tevens automatisch op de hoogte gehouden!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan gerust contact op met de heer Piet de Boer en/of mevrouw Renee Berends via [email protected] of via telefoonnummer 0341-258914. Ook voor vrijblijvend financieel advies kunt u terecht bij de hypotheekadviseurs van De Boer namelijk de heren Jan Jaap van der Deen, Gerrit-Jan van der Mee, John van der Meer en Jarco van Duinen via eerdergenoemd e-mailadres en/of telefoonnummer.

U bent uiteraard ook van harte welkom aan de Laan 11 in Nunspeet.

Adres: Makelaars- en Hypotheekkantoor de Boer, Laan 11, 8071 JG Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-258914
Stad: Nunspeet
Route: Makelaars- en Hypotheekkantoor de Boer, Laan 11
Postcode: 8071 JG



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond Molenbeek Nunspeet, Molenbeek Nunspeet prijzen, Molenbeek Nunspeet fase 4, Molenbeek Nunspeet fase 1, Straatnamen Molenbeek Nunspeet, Nieuwbouw Kijktuinen Nunspeet, Nieuwbouw Nunspeet te koop, Nieuwbouw appartementen Nunspeet
Recensies
Een hele mooie nieuwbouwwijk in ontwikkeling in een rustige omgeving met volop groen
Mooie en nog in aanbouw zijnde nieuwbouw wijn in Nunspeet.
Mooie locatie om te wonen
Beste gebied ter wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid