facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plan Keukens Gulpen

Plan Keukens Gulpen

Info

10 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE op onze KEUKENS en 5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE op onze APPARATUUR

Geschiedenis

Plan Keukens adviseert, verkoopt en plaatst al 40 jaar betaalbare kwaliteitskeukens in alle woonstijlen, kleuren en maten.
Als familiebedrijf met eigen vakmensen heeft Plan Keukens hart voor klant en keuken.
Laat u verleiden door onze betaalbare kwaliteitskeukens die u opperbest zullen smaken.

Adres: Rijksweg 21, 6271 AB Gulpen
Telefoonnummer: 043 450 2490
Stad: Gulpen
Route: Rijksweg 21
Postcode: 6271 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Plan Keukens review, Keukens kijken, Gorissen Keukens, Keukenhuis Cadier en Keer, Reviews Keukenhuis Cadier en Keer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
For food lovers gulpen For food lovers gulpen 90 meter Vandaag een heerlijke kookworkshop gedaan bij for food lovers. Het was fantastisch
J.J.M. Bouw J.J.M. Bouw 192 meter
Decorette Franssen Decorette Franssen 269 meter Goede, gespecialiseerde verfwinkel
Roel Koerts Dakdekkersbedrijf Roel Koerts Dakdekkersbedrijf 561 meter Kijk eens op Onze website roelkoertsdak.nl
Recensies
Goede aftersale!! Plankeukens blijft zich voor je inspannen ook al blijkt dat de garantieperiode van de afzuigkap verlopen is. Onduidelijkheid bij mij over de reparatiekosten van het herstel van het apparaat dat in tweede instantie door de servicedienst van het merk moet gebeuren. Loyaal neemt Plankeukens deze kosten op zich!
Na tien jaar nog steeds lovend over de kwaliteit en de service van Plan Keukens uit Gulpen. De apparatuur, het materiaal en de duurzaamheid is van het hoogste niveau waar elke chef-kok van droomt om thuis zelf te op te koken. De naservice is evenals van topniveau, complimenten hiervoor aan het personeel.
We hadden een afzuigkap die steeds problemen opleverde garantie was afgelopen Geheel nieuwe gekregen van plankeukens De monteur heeft deze op en top geplaats was pas tevreden toen alles goed liep bedankt voor de top service
afgelopen week onze droomkeuken geplaatst. we werden uiterst deskundig en vakkundig te woord gestaan door Jean Houben. Ons verhaal en wensenpakket werd geduldig met elkaar bekeken en vertaald naar een nieuwe keuken die onze verwachting overtrof. Bedankt voor alles team Plankeukens jullie zijn toppers. John en Brigitte.
Wat een top zaak is dit. Alles perfect geregeld. Een echt familiebedrijf die weten wat “service” inhoud. Heel goed geholpen tijdens het samenstellen van de keuken. Geen poespas met zoveel korting krijgen jullie als jullie vandaag beslissen. Of als een concurrent een prijs heeft gegeven dat ze dan weet ik niet hoeveel gaan zakken met de prijs. Gewoon een goede, duidelijke en eerlijke prijs voor de kwaliteit waar ze garant voor staan. Levering precies zoals afgesproken en montage door echte vakmensen. Monteurs die denken in oplossingen en niet in problemen. Denken in oplossingen geldt niet alleen voor de monteurs maar zeer zeker ook voor Joyce. Daar waar twee kleine punten niet helemaal klopten heeft ze het perfect opgelost zonder ook maar een moment moeilijk te doen. Dat noemen wij nu service.
Geweldig onze combi magnetron s morgens besteld en s avonds al geplaatst in onze keuken . zelfs na 18.00 uur nog . Vandaar PLAN KEUKEN van onze kant hartelijke dank voor deze service . Wij bevelen deze firma zeer GROOT aan bij meer gezinsleden die iets stuk hebben. Nogmaals onze dank.
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Super service en goed advies. Goedkoper als menig keuken bedrijf op de woonboulevard. Hier krijg je kwaliteit voor je geld. Problemen met vol houten deurtjes! Geen probleem, we bestelen nieuwe. Top bedrijf en aardig personeel.
Enkele jaren geleden hier een vol eiken keuken met betonblad gekocht , het resultaat was prachtig Spijtig genoeg hadden wat problemen met ons beton werkblad Plan keukens gecontacteerd en het probleem voorgelegd De zaakvoerder Huub is toen persoonlijk komen kijken en hebben samen naar een oplossing gezocht . Resultaat : een volledige nieuwe composiet werkblad , helemaal kosteloos ! Dankjewel Huub
Vriendelijk personeel en behulpzaam Komen de afspraken na. Mooi afgewerkt
Fantastisch familiebedrijf waar de bewaakte kernwaarden het succes verduidelijken. 10 jaar garantie, alles in één hand, perfecte service en maatwerk. Kortom voor een droomkeuken moet je hier zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid