facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLan HOOP, Lagedijk Zaandijk

PLan HOOP, Lagedijk Zaandijk
"Proef een HOOP!Kom gezellig naar dé brouwerij uit de Zaanstreek; Brouwerij HOOP! Je bent welkom voor een gezellige borrel, lunch en diner.Een HOOP geven?Naast onze brouwerij en brewpub hebben we ook nog een eigen bierwinkel waar je een HOOP bier en cadeauverpakkingen kunt kopen. Het perfecte biercadeau voor op een verjaardag .. of lekker voor jezelfKom naar de dé bierbron van de Zaanstreek en beleef een HOOP!⁣Openingstijden;Dinsdag t/m donderdag geopend vanaf 16:00vrijdag t/m ⁣zondag geopend vanaf 12:00De laatste maandag vd maand zijn wij wél geopend i.v.m. de Pubquiz, Wij openen vanaf 16 uur. Let op, juli geen QuizOp maandag zijn wij gesloten maar kan je vanaf 16 uur terecht bij de Slager aan de Schans, 500 meter verderop."
Adres: Zaandijk, Zaanstad
Telefoonnummer: 0630722466
Stad: Zaanstad
Route: Zaandijk


Recensies
Heerlijk gegeten en gedronken! Verschillende bieren van de tap. Het eten is prima, de kaart overzichtelijk en niet te uitgebreid. De brouwerij grenst aan het restaurant en je kunt zo de lagertanks zien. Met af en toe de lucht van gist, dat hoort er bij. Bediening is vriendelijk en attent, vragen of alles naar wens is. Ik ben hier vier jaar geleden ook al geweest brouwerij en restaurant bestaat sinds 2016 toen was het nog erg zoeken in de smaak van het bier zelf, dit is in de jaren sterk verbeterd en heb verschillende biertjes van de tap geprobeerd. Ik kan dit restaurant zeker aanbevelen, kan goed gecombineerd worden met een dagje Zaanse Schans bijvoorbeeld.
Geluncht met mijn zoon. Hij had de kaasfondue met bier en ikzelf had de clubsandwich en als dessert een beeramisu. Leuke locatie, gezellig, sfeervol ingericht en aardige bediening. Hele leuke plek, erg smakelijk en goeie bieren
Dit is een hele fijne plek. Ze doen sinds hun oprichting erg hun best om fijne bieren te brouwen en hun klanten zo goed mogelijk te dienen. Dit zie je terug in hun klantvriendelijkheid en kennis van de bieren die worden geserveerd. Wat betreft het eten doen ze dat uitstekend! Aanrader!Eten: 4/5
Een fantastisch mooie locatie waar je heerlijke speciaal biertjes kunt drinken en ook nog eens heerlijk kan eten. De locatie is zeer goed bereikbaar en rondom is er meer dan genoeg mogelijkheid om je auto te parkeren. Brouwerij Hoop is een absolute aanrader wanneer je lekkere biertjes wilt drinken en/of goed wilt eten.
Wat een ongelofelijk leuke plek is Hoop! Gezellig, sfeervol zowel om binnen als buiten te zitten, lekkere drankjes, erg lekker eten en vriendelijk personeel. Kortom: een aanrader!
Lekker gegeten en lekkere biertjes. Veel van het terras stond pal in de zon toen we er waren, dat was aan de warme kant.
Gezzelig gegeten met college. Even gezellig. Wel lawaaierig als het druk is. Parkeren: Parkeren in omgeving of naast "de Hoop" is er voldoende.
Wat een ongelooflijk leuke plek om te zitten. We hebben hier gezeten om wat biertjes te proeven. Super leuke sfeer en erg vriendelijk personeel. Het eten dat voorbij kwam zag er ook super lekker uit, maar is voor de volgende keer. Ze hebben een mega ruim assortiment aan bier waar van veel van hun zelf. Een deel hier van kunnen proeven en geen één is tegen gevallen.
Ok, het was de dag na kerst, maar soep koud, courgette ipv de aangeboden uiensoep. Broodje warm vlees was ook koud. Helaas al voor de 2e keer al een slechte ervaring. En dat met best pittige prijzen. Kregen als compensatie wel de koffie gratis.
Lunch, diner, feestje, rondleiding door de brouwerij of gewoon een speciaal biertje. Je kunt hier altijd goed terecht! Fijn terras, en een inpandige winkel met bier en een kleine selectie lokale producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid