facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plan Beter

Plan Beter

Info

Jouw Plan B wordt beter dan je Plan A! Plan Beter maakt het voor het éérst mogelijk om met behulp van je krachtige onderbewustzijn blijvend te veranderen.



"Onze TalentenWe hebben een ongekende interesse in mensen. Daarnaast zit het in onze natuur om veiligheid te faciliteren. Door een veilige omgeving vrij van oordelen te creëren durven mensen zich kwetsbaar op te stellen. Ze durven te laten zien wie ze zijn.Onze SkillsWij kunnen het onderbewustzijn met het bewustzijn in lijn brengen. Verandering met behulp van het onderbewuste gaat 10X sneller dan verandering enkel via het bewuste.We zijn oprecht betrokken. Onze veilige haven is er voor je als je die nodig hebt en altijd welkom bent. Een veilige haven waar je met plezier naartoe gaat.Onze PassieWij genieten enorm van leiders die een krachtige kapitein durven zijn op hun eigen schip. Leiders met een doel aan de horizon en een d"
Adres:
Telefoonnummer: 0634777164
Stad: Breukelen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ProjectsOne, Van A naar Beter, Afsluiting Rijksstraatweg Heemskerk, Lean begrippen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid