facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLAN 34

PLAN 34

Info

http://www.plan34.nl/info.html

Geschiedenis

NL
PLAN34 is een 2D/3D-Styling-Design-Visualisatiebureau voor stedenbouwkundige-, landschappelijke- en infrastructurele projecten, racing liveries en logo’s. Gespecialiseerd in complexe teken- en ontwerpprojecten variërend van inpassingen van Rijkswegen, inrichting van de openbare ruimte tot en met verkaveling- en herontwikkelingsplannen van woonwijken en bedrijventerreinen.

PLAN34 is gespecialiseerd in het vervaardigen van 3D modellen op verschillende schaalniveaus die gebruikt kunnen worden ter versterking van het ontwerpproces en bijvoorbeeld bewonersparticipatie, zoals het geven van 3D workshops met belanghebbenden.
Deze modellen zijn ook geschikt voor presentatiedoeleinden, variërend van stills tot complete 360° Virtual Reality modellen die geschikt zijn voor Internet, PC, tablet, smartphone en VR-bril.

ENG
PLAN34 is a 2D/3D Styling-Design-Visualisation company for urban planning, landscape architecture, infrastructural projects, racing liveries and logo’s. Specialized in complex drawing- and design projects ranging from integration of highways or organizing public space to parcelling- and redevelopment planning for residential- and business areas.

PLAN34 is specialized in creating 3D models at different scales that can be used to enhance the design process and, for example, residents participation, such as giving 3D workshops with stakeholders. These models are also for presentation purposes, ranging from stills to complete 360° Virtual Reality models suitable for Internet, PC, tablet, smartphone and VR glasses.

opdrachtgevers/clients: gemeente Den Haag (IbDH), gemeente Delft (WeSD), gemeente Zoetermeer, gemeente Westland, Coronel racing DAKAR team, Bas Koeten Racing, NKPP Racing, YMOR Racing.




"SPECIALIST IN 3D VOOR DE OPENBARE RUIMTEPLAN34 is een 2D/3D-Styling-Design-Visualisatiebureau voor projecten in de openbare ruimte en is gespecialiseerd in het vervaardigen van 3D modellen in alle ontwerpfases en op verschillende schaalniveaus.Wij maken 3D visualisaties en animaties voor grote en kleine projecten ter ondersteuning van ontwerpprocessen, presentaties en participatie trajecten.Jarenlange ervaring bij gemeentes en ontwerpbureaus voor stedenbouw, landschap en openbare ruimte maakt PLAN34 tot de ideale partner, die meedenkt vanaf de eerste schets tot het uiteindelijke ontwerp in 3D."
Adres: Leerbroekstraat 34, 2729HX Zoetermeer
Telefoonnummer: 0031650267080
Stad: Zoetermeer
Route: Leerbroekstraat 34
Postcode: 2729HX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bandu Design Bandu Design 2 km Wat een geweldig bedrijf! Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop zij te werk ga...
DeDesigners.com DeDesigners.com 3 km DeDesigners is uw one stop shop voor het maken en of ontwikkelen van uw huisstijl en ...
Formzet Formzet 3 km Tegenwoordig laten wij al ons drukwerk verzorgen door FORMZET Zoetermeer/ Ed Swamborn...
Creative Colors Creative Colors 3 km In samenspraak met Creative Colours onze winkel "aangekleed" Goed meegedach...
DIGITALLI.NL DIGITALLI.NL 3 km Mooie mogelijkheden voor printen en lasersnijden! Kwalitatieve roll-up banners. Wat w...
Graphicmixfashion Graphicmixfashion 4 km Graphicmixfashion is geïnspireerd om hun klanten tevreden te houden met bedrukken van...
DeedyLicious DeedyLicious 5 km Hele goede service , eten was zeer goed
Ways Agency Ways Agency 6 km Top bedrijf! Ze hebben me heel goed geholpen om een prachtige webshop neer te zetten....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid