facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PKS boomverzorging

Info

PKS Boomverzorging - boom specialist. Ervaren en volwassen lossen wij elk boomvraagstuk op.

Geschiedenis

Wij hebben ons toegelegd op het onderhouden van bomen in een stedelijke omgeving. Waneer de werkzaamheden op hoogte moeten plaats vinden maken wij gebruik van de modernste klimtechnieken en materialen. Voor grotere werken ook met hoogwerkers. Als bomen verwijderd moeten worden zijn wij daar ook in gespecialiseerd en kunnen dat zonder schade op de lastigste locaties. Verder leveren wij diensten als boomveiligheidscontroles (VTA) en onderzoek. Wanneer nodig maken wij gebruik van de expertise en capaciteit van gespecialiseerde collega's.



"Boomverzorgingsbedrijf met respect voor bomen en onze klanten en in die volgorde.Wij hebben 35 jaar ervaring met bomen. En naast veel kennis ook veel gevoel voor bomen. In een tijd van klimaatproblemen met droge periodes en hittestress in de steden, maar ook toenemend aantal issues tussen buren en bomen willen wij uitdragen dat bomen in uw belang zijn en in het belang van uw omgeving.Bomen moeten veilig zijn en de wet zegt dat u zorgplicht heeft voor uw bomen. Wij kunnen die periodieke inspecties doen en als er werkzaamheden noodzakelijk zijn die adviseren en offreren."
Adres:
Telefoonnummer: 0681060109
Stad: Malden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
uwtuin.nl hoveniers uwtuin.nl hoveniers 1 km Uw Tuin hoveniers, is het hoveniersbedrijf van Intratuin.
Recensies
M.b.t. Boominspectie : zeer tevreden over deskundigheid, betrouwbaarheid en snelle en adequate afhandeling. Prettig en snel in de communicatie.
Ontzettend vriendelijke nette man die goed advies geeft .Service: Inkorten en snoeien van bomen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid