facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PKR ERP-Training

PKR ERP-Training

Info

Bedrijfstraining op locatie voor gebruikers van SAP systemen. Specialisatie: logistieke toepassingen.

Geschiedenis

Training voor gebruikers van SAP systemen bij de logistieke processen in uw bedrijf. Bij SAP systeem-implementaties, leren wij op locatie uw nieuwe of reeds ervaren users en super users ècht goed met hun systemen te werken in de dagelijkse praktijk.
Huur ons in voor trainingen rondom internationale roll-outs, Go-Live, voor refresher cursussen, voor het maken van werkinstructies en maatwerk training-materiaal. U profiteert van gecertificeerde, SAP trainers/consultants met gegarandeerd meer praktijkervaring en dan de gemiddelde kandidaat afkomstig van recruiters: meer slagkracht, meer totaaloverzicht, lagere kosten.
Expertise: begeleiden gebruikers van SAP systemen in logistieke processen (SAP PP, SAP MM, SAP IM, SAP WM, SAP SD, SAP PM) en SAP CRM, SAP SCM - tot en met de laatste releases van SAP ECC. Uitgebreide kennis van e-learning tools zoals OnDemand UPK, SAP Productivity Pak (SPP) / RWD uPerform.

Adres:
Telefoonnummer: 0165-348278
Stad: Rucphen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Backx Assurantiën Backx Assurantiën 3 km Backx Assurantiën is een bescheiden kantoor in verzekeringen en hypotheken. Wij zijn ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid