facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PKN Ontmoetingskerk Marum

PKN Ontmoetingskerk Marum

Info

De Protestantse Gemeente Marum-Noordwijk is geworteld in het geloof in Jezus Christus, de Zoon van God.

Geschiedenis

De Protestantse Gemeente Marum-Noordwijk is geworteld in het geloof in Jezus Christus, de Zoon van God. Naar Zijn voorbeeld wil de kerk in woord en daad dienstbaar zijn aan de gemeenschap in Marum, Noordwijk. Wij willen een gemeente van Jezus Christus zijn waarin de ontmoeting centraal staat.

Adres: Kruisweg 30, 9363AD Marum
Stad: Marum
Route: Kruisweg 30
Postcode: 9363AD



op zoek naar gerelateerd: Kerkdienst gemist Marum, Kerk Marum Kruisweg, Pkn Marum facebook, Molukse kerk Marum, Ons Centrum Marum, Ds Klomp Marum, Kruisweg 30 Marum, PKN Leek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Nieuwe Band De Nieuwe Band 925 meter Ik vind het een top bedrijf
MaRun MaRun 2 km MaRun organiseert elk jaar een hardloopevenement in Marum. De MaRun bestaat uit een k...
Recensies
Door zijn eenvoud en ouderdom, als een van de oudste kerken van de provincie Groningen, trekt dit godshuis bijzonder aan. Prachtig!
Parkeren kan in het weekend bij een parkeerplaats in de buurt. Aan de zijkant is er een lijkenhuisje, is tegelijkertijd het startpunt van Het witte nonnenpad. Achter de deur is informatie over deze wandeling. 25 mei 2022: Let op! Op dit moment is er eikenprocessierups in de bomen.
Prachtig, erg indrukwekkend!
Mooie kerk, erg licht van binnen door de vele ramen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid