facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PKN 'De Schakel' Luttelgeest

PKN 'De Schakel' Luttelgeest

Info

Ons dorpskerkje in Luttelgeest, om samen te komen in de geest van God over groeien, geloven en spiritualiteit

Geschiedenis

Onze Protestantse Gemeente Luttelgeest, afgekort PKN Luttelgeest is de dorpskerk in de betrokken, kleine kerkgemeente Luttelgeest, Noordoostpolder. Elke zondagmorgen om 10.00 uur (in de zomer om 09.30 uur) ontmoeten wij elkaar in ons gebouw 'De Schakel' om samen te zingen, te bidden, te luisteren, te bezinnen en elkaar te ontmoeten in de geest van God. Daarnaast worden er talloze activiteiten georganiseerd waar wij elkaar ontmoeten op verschillende manieren die bij ons passen: samen eten, samen nadenken in groepen of alternatieve kerkdiensten organiseren. Kom erbij, er is plaats genoeg!



"Wij zijn Dorpskerk "de Schakel" in Luttelgeest.Waar mensen samenkomen om samen te zijn,om samen te luisteren naar het woord uit de Bijbel,of soms gewoon voor een lekkere bak koffie.Onze kerkdeuren staan open voor iedereen: jong en oud, links of rechts, drukbezet of soms wel eens eenzaam,Of je wel gelooft of nog niet, iedereen is welkom in "de Schakel".Wij willen als geloofsgemeenschap een open huis zijn voor eenieder die samen wil zijn, die troost, geluk, verdriet, bezieling enz. zoekt. Want bij ons staat in het glas en lood vastgelegd:"waar twee of drie vergaderd zijn in mijn naam, daar ben Ik in hun midden"Mattheus 18:20"
Adres: Oosterstraat 1, 8315 AC Luttelgeest
Telefoonnummer: 0527 - 202826
Stad: Luttelgeest
Route: Oosterstraat 1
Postcode: 8315 AC


Recensies
Vertaald door Google Geschikt voor aanbidding Origineel مناسب برای عبادت
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid