facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PK

PK

Info

PK bar & kitchen

Geschiedenis

PK bar & kitchen: een stads Grand Cafe van nu in het centrum van Bilthoven, gevestigd in het oude Postkantoor. Perfect voor koffie, borrel, lunch en diner. Vintage, industrieel interieur en pure, stoere gerechten.
Onze specials, zoals de PK Burger, zijn bereid op de Big Green Egg waardoor vlees en vis hun ultieme smaak behouden. Tevens werken wij met Australisch graanrundvlees. Doordat deze runderen onbeperkt kunnen grazen en graan gevoerd krijgen behoudt het vlees een verfijnde smaak en perfecte marmering.
Zin in een feestje? PK is ook perfect geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagslunches, diners of borrel. Voor meer informatie zie onze brochure: http://www.pkbilthoven.nl/wp-content/uploads/2015/02/PK-Arrangementenbrochure.pdf

Openingstijden bar:
zo-wo 10.30 - 0.00 uur
do-za 10.30 - 01.00 uur

Openingstijden keuken:
zo-do 11.00 tot 21:00 uur
vr-za 11.00 tot 22:00 uur

Label

PK bar & kitchen: een stads Grand Cafe van nu in het centrum van Bilthoven, gevestigd in het oude Postkantoor. Perfect voor koffie, borrel, lunch en diner. Vintage, industrieel interieur en pure, stoere gerechten.



"PK – bar & kitchen Bilthoven is dé perfecte plek om heerlijk te dineren met je partner, een wijntje te drinken met vriendinnen, te lunchen met een zakenpartner of een tosti te eten met de kids."

"PK – bar & kitchen Bilthoven is dé perfecte plek om heerlijk te dineren met je partner, een wijntje te drinken met vriendinnen, te lunchen met een zakenpartner of een tosti te eten met de kids."
Adres: Julianalaan 10 , Bilthoven 3722 GP, NL
Telefoonnummer: 030 210 2707
ln.nevohtlibkp@tcatnoc
Stad: Bilthoven
Route: Julianalaan 10
Postcode: 3722 GP


Openingstijden

Maandag: 10:30-00:00
Dinsdag: 10:30-00:00
Woensdag: 10:30-00:00
Donderdag: 10:30-01:00
Vrijdag: 10:30-01:00
Zaterdag: 10:30-01:00
Zondag: 12:00-00:00

Recensies
Zeer lekkere lunch gehad. Vriendelijke bediening en duidelijke uitleg over allerlei zaken.Eten: 5/5
PK-restaurant-oude Postkantoor van Bilthoven. Leuke locatie waarbij je met mooi weer ook gezellig buiten kan eten. De bediening was vriendelijk en servicegericht en het eten was uitstekend. Toevallig slecht getroffen met een vriendengroep die naast ons tafeltje zat en de zaak overstemde met luid gelal en gelach zodat wij amper een woord konden wisselen. Maar los van bovenstaande woorden vonden wij het zeker een locatie om nog eens terug te komen.
PK staat voor voormalig Post Kantoor . Opzij is een mooie gezellige eetruimte die ook geschikt is voor feestjes. We hadden o.a.een salade besteld maar jammer genoeg was deze niet vers. De serveerster bracht nieuwe maar geen enige vorm van excuus of iets dergelijk. Het geeft je toch altijd een vreemde nasmaak. Jammer voor zo een mooie zaak !
Vriendelijk ontvangen. Gezellige indeling. Paprikasoep was lekker. Carpaccio was goed. Gamba's waren niet goed gekruid en erg flauw de saus waar de gamba's in lagen maakte het gerecht wat beter. Dit heb ik ook direct doorgegeven aan onze serveerster. De kipsate was gewoon. In mijn spaghetti vongole zaten 5 dichte schelpen. Men wilde me nieuwe schelpen geven maar vertrouwen deed ik het gerecht niet meer. Uiteindelijk overgestapt op truffel risotto. Deze was .. goed... Bonbons bij de koffie waren gewone bonbons. Ik weet niet of wij nóg een keer terugkomen voor een diner.
Obers letten echt niet op. Je marge zit vaak in de drankjes, maar als je niet oplet, kan de klant gebaren tot ie een ons weegt. Eten was fantastisch.Eten: 5/5
Muziek redelijk hard onprettige stoelen waardoor je redelijk ver van de tafel zat. Ik heb de pkburger gehad met een coke zero. De mayonaise had wat meer gemogen. De burger was precies zo als ik hem wilde, het was lastig te snijden d'r frietjes net voldoende voor een persoon met lekkere trek. Geen contact gezocht met personeel.Eten: 4/5
Heerlijk buiten in het zonnetje gezeten....De bediening was goed en vriendelijk. De wijn sauvignon blanc was erg lekker. De hamburger was helaas nog erg rood we hadden medium besteld...Waar ik van schrok was de rekening; 63 euro voor 2 keer een hamburger met frietjes, drie glazen wijn en een karaf kraanwater....Eten: 3/5
Gewoon een fijne plek om uit eten te gaan. Leuke sfeer. Goed eten en borrelenEten: 4/5
Mijn moeder 85 en ik komen regelmatig koffie drinken en lunch eten bij de PK in Bilthoven. Het is altijd een heerlijk uitje voor haar, sinds ze in een verpleeghuis woont en het een groot feest is als ze er even uit kan, vooral als we dus naar PK gaan. Ze heeft altijd de grootste lol met diverse mensen, vooral Nathaniel en Mark. Ze zijn altijd heel attent, klant vriendelijk, gezellig en maken de bezoekjes een feest voor moeders. Bovendien is het eten altijd heerlijk, het is een heel gezellige atmosfeer en we kijken er iedere keer naar uit. Iedereen is zo vriendelijk en gezellig en ontspannen, ook Neve en alle anderen. Dank jullie wel voor alles wat jullie doen. Hanne en Nelleke.
Lekker eten, beetje traag tussen de gangen door, maar kwaliteit prijsverhogingen zijn zeker goed!Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid