facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PJ Personaltrainingsteam

PJ Personaltrainingsteam

Info

Personal Training op Maat.
Of je nu wilt afvallen of juist meer spiermassa. Door het juiste trainingsprogramma, speciaal voor jouw gemaakt, in combinatie met de persoonlijke begeleiding tijdens de trainingen kan jij bereiken wat je wilt!



""Personal Training Zwanenburg biedt training, begeleiding en coaching aan bij het bereiken van diverse doelen. We inspireren jou om het beste uit jezelf te halen. We stemmen het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint. Naast één op één training bieden we ook duo training, small group training, kids kickboks, kickboks, zaktraining en circuit trainingen aan.""
Adres: Zwanenburg
Telefoonnummer: +31638358421
Stad: Zwanenburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Realsupps Realsupps 795 meter Een fijne firma waar ik professioneel advies heb gekregen. De levering was, ondanks d...
Gym Zwanenburg Gym Zwanenburg 1 km Wij bieden small group trainingen aan! - Kickboksen - Kickboksen jeugd - Zaktraining...
Recensies
Heerlijk die circuit trainingen die je geeft ik ga helemaal stuk maar het is altijd genieten dank voor de extra support om nog net een tandje bij te zetten!
Sinds een paar maanden kom ik hier 2x per week voor personal training lessen en ben super tevreden met de vooruitgang, thanks Ilias!
Leuke intensieve personal training sessies waar je wat aan hebt, thanks Ilias!
Eigenlijk bij toeval hier terechtgekomen maar geen seconde spijt van. Er wordt goed geluisterd naar wat je wil bereiken en hier wordt de training op aangepast. Goede trainers die er zelf ook echt plezier in hebben iemand sterker/fitter te maken.
Topgasten, mooi pand en goeie workouts!
Vertaald door Google Top sportschool! Origineel Top gym!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid